Mommy and Me - enemmän kuin kantotakki

"Vandan kanssa me nautiskellaan ulkoilun helppoudesta tuon ihanan kantotakin
kanssa! En olisi uskonut kuinka paljon vaikuttaa talviliinailuun kun on
kunnon välineet, Vandakaan ei tuolta takista tunge käsiään ulos kun siellä
on erilailla tilaa! Kiitos että hankit takin valikoimiisi."
--Tanja-äiti

3 in 1 -ratkaisu

Mommy and Me -takki on suunniteltu modernille naiselle. Siinä on napeilla säädettävä, irrotettava lisäosa keskellä, mikä ratkaisee raskaudenaikaisen takkiongelman. Lisäosa on myös tarpeen lastaan kantaville naisille. Kun lasta kantaa oman takin sisällä pääsee helpommalla. Suuren pukemisrumban voi unohtaa kokonaan. Syksyllä ja keväällä takin alle riittää normaalit sisävaatteet ja talvella lapselle voi pukea esim. villasukat ja -haalarin, paukkupakkasilla kevyttoppapuvun. Pipo lapsen päähän ja valmista on. Kaupassa käynnin ajaksi lapselta voi riisua pipon ja samalla avata takin lisäosan. Niin kätevää!
 

Materiaali: Päälliskangas vettä hylkivää pehmeää mikrokuitukangasta ja vuori polar fleeceä

 

MaM original -takki on suht suora malli, varustettu isolla irrotettavalla hupulla ja isoilla syvillä päällitaskuilla. Uusissa takeissa läpät taskujen suojana. Vyötäröllä ja helmassa on kiristysnauhat, jotta takin alle ei pääse tuuli puhaltamaan. Hihat kääritään sopiviksi.

MaM trend -takki on pusakkamallisempi ja vähän lyhyempi kuin Original. Trendissä on kiinteä huppu kiristysnauhoilla ja hihansuut varustettu leveillä kuminauhoilla. Helmassa on kiristysnauhat kuten Originalissa ja vinoon leikatut sisätaskut ja niissä tarrat. Myös povitaskut molemmin puolin. Valitse normaalia vaatekokoasi pienempi koko.

MaM-takki on suunniteltu niin että sitä voi käyttää ilman lisäosaa kun lapsi ei ole mukana. Molemmissa malleissa on käytetty samoja laadukkaita materiaaleja ja paneeleissa on kätevät säädöt. Takit eivät kahise, vaan ovat pehmeää säänkestävää mikrokuitua.

Takkien käyttöaika on pitkä, ne sopivat käytettäviksi niin syksyllä, talvella kuin keväälläkin.

Takit valmistetaan ateljeetuotantona USAssa ja ne on suunniteltu yhteistyössä Babyidean kanssa.

 
Takki on hintansa arvoinen, sitä tulee pidettyä PALJON.
 
Takin kanssa on talvella kätevä käyttää uutta kantokauluria.
Koot ja värit: Kysy sähköpostitse. Poistuva tuote. Loput varastokpl -40% alennuksella. Varastossa myös joitakin II-laatuisia vielä edullisempaan hintaan.
Koot XS-XL.

"Takki oli loisto-ostos! Kaksosten kärryt olisivat todellakin, ainakin tällä kokemuksella, olleet aivan turhat ja siksi toisekseen kamalan kömpelöt liikennevälineissä ja kaupungilla kulkiessa. Takki on siis käytössä päivittäin. Materiaali on ihanan kevyttä ja silti näin kylmemmälläkin riiittävän lämmintä, kun meitä kaksi siellä lämpöä tuottaa. Kantokaulurin kanssa kylmää ei pääse mistään rakosesta liikaa sisälle." --Mari, kahden lapsen äiti

"They just arrived today, and they're absolutely gorgeous! My husband of course has had one since early spring and loves it, but I've never had one for myself in my own size before – and it's just great!! I love all the little changes too, such as being able to tighten the hood and the elastic at the wrists. Oh, and I got the MaM Bra in a size S for myself too, and it´s fabulous!" -äiti Tanskasta

"Kaiken kaikkiaan ihana takki ja vapauttava. Vaunut keräävät pölyä eteisessä..."
--äiti pohjoisesta

"Liinan jälkeen ehdottomasti paras ostos on ollut kantotakki." --Minna ja Leo 7 kk