"Ecofitit eivät tunnu lainkaan, yösidekin on pöksyissä ihan huomaamaton. "

MaM-kestositeet ovat ohuita, pehmeitä ja hellävaraisia iholle: ne hengittävät ja voivat siten ehkäistä erilaisten iho- ja hiivaongelmien muodostumista. Mini-siteet on tarkoitettu niukkaan vuotoon, kuukautisten alkuun ja loppuun sekä kupin käyttäjille; Regular-siteet sopivat normaaliin ja Regular Plussat runsaampaan vuotoon. Maxi/Night-siteet on suunniteltu yökäyttöön ja synnytyksen jälkivuotoon.

Materiaali: Ihoa vasten 100% ekopuuvilla, imuosina 380 g esipesty bambufleece, kosteussulkuna ohut PUL ja alapinnalla ryhdikäs kudottu ekopuuvilla ja liukumaton polyesterimokka.

MaM Ecofit -siteitä on kehitelty viiden vuoden ajan. "Onpa hidasta toimintaa", juu, näin voi tosiaan ajatella. Olemme käyneet läpi monta eri valmistajaa, hyvin paljon erilaisia materiaaleja ja vasta näin pitkän ajan jälkeen saimme kaikki palaset loksahtamaan paikoilleen. Materiaalit ovat niin pitkälle kuin mahdollista luomua ja valmistaja fair trade -yritys, jolla tarvittava tietotaito projektin läpiviemiseen. MaM Ecofit -siteiden tekeminen on hidasta, koska työvaiheita ja materiaaleja on useita. Yhden siteen valmistus kestää kaikkine vaiheineen pitempään kuin yhden trikoopaidan tekeminen! Ecofit-siteiden kaikki imuosat on huoliteltu erikseen ja siteen keskellä on lisätikkaus, joka ohjaa vuodon oikeaan kohtaan.
Siteet on valmistettu parhaista mahdollisista materiaaleista: luomupuuvillainen interlockneulos tuo käyttömukavuutta, pehmeä bambufleece erinomaisen imukyvyn, ohut, hengittävä kosteussulku varmuutta, ja kudottu luomupuuvilla sekä polyesterimokkaraita pitävät siteet varmasti paikoillaan. MaM-siteiden "all-in-one" -koostumuksen ansiosta niiden käyttö ja pesu on helppoa, eikä siteissä ole ylimääräisiä osia, kuminauhoja tai taskuja, jotka aiheuttaisivat ohivuotoja. MaM-siteet ovat sekä ohuita että imukykyisiä ja imuosat on ommeltu siteisiin porrastaen, jolloin siteiden päätyihin ei synny ylimääräistä paksuutta, joka voisi painaa, hiertää tai näkyä housujen läpi. Kaikissa siteissä on kaksi pientä kestävää nylonnepparia, joilla siteiden leveyttä voi säätää.

Aidosta brokaadista ommellussa kuljetuspussukassa puhtaat ja käytetyt siteet kulkevat helposti ja hygienisesti mukana omissa lokeroissaan.

Suosittelemme pesua 60 asteessa kylmällä esipesulla. Valkaisu- ja huuhteluaineiden käyttö ei ole suositeltavaa ja puolikas pesuaineannos riittää. Siteiden huuhtelu kylmässä vedessä heti käytön jälkeen ehkäisee tahroja.

Esipesusta huolimatta puhdas bambufleece menee pesussa kasaan ja sidettä tulee pesun jälkeen venyttää kuosiinsa. Tämänkaltainen side ei kuitenkaan pysy täysin litteänä, koska erilaiset luonnonmateriaalit ja keinokuidut käyttäytyvät pesussa erilailla. Tästä huolimatta olemme tietoisesti valinneet juuri tämän materiaaliyhdistelmän, materiaalien ylivoimaisuuden vuoksi. Toivottavasti olet kanssamme samaa mieltä.
Tilaa neljä sidepakettia ja saat ihanan kuljetuspussukan kaupan päälle!
(Koskee Mini, Regular, Regular plus ja Maxi -paketteja.)