TUKITYYNYT
– raskaus- ja imetysajan aivan olennaiset varusteet
helpotus!

Raskaus- ja imetysajan uniongelmat ovat lähes jokaisen äidin arkipäivää. Tukityynyjen avulla nukut hyvin! Edellistä lausetta ei voi tarpeeksi korostaa. Tukityynyt ovat nimittäin uskomattoman suureksi avuksi.
Unituesta minulla on yli viiden vuoden käyttökokemus. Se kulkee mukana kaikkialle, en nukkuisi yötäkään ilman sitä. On loistava apu pitkillä automatkoillakin selän tukena.

Raskaus- ja imetysaikana useimmat äidit nukkuvat kyljellään. Unitukea käytetään kylkimakuulla reisien välissä. Tavallistakin tyynyä voidaan käyttää samantyylisesti, mutta se ei yleensä pysy kunnolla paikoillaan, eikä materiaali ole tähän käyttöön suunniteltua. Unituen avulla keho rentoutuu, nukkumis- ja imetysasento muuttuu huomattavasti mukavammaksi ja selkävaivat helpottuvat. Nukkumisesta tulee taas nautinto.

iloisempi äiti
 

Raskausaikana äidin keho joutuu mukautumaan painon ja painopisteen muutoksiin vauvan kasvaessa kohdussa. Tänä aikana levon merkitys korostuu ja lepoasentoon tulisi kiinnittää enemmän huomiota. Kun öisin saa kunnolla levättyä, huomaa nopeasti kuinka paljon mukavammin päivätkin sujuvat. Kärsivällisyyttä ja hymyä riittää hankalissakin tilanteissa.

Raskaustukityyny asetetaan kyljellä nukuttaessa vatsan ja patjan väliin, jolloin se mukautuu vatsan muodon ja painon mukaisesti pitäen selkärangan suorassa ja vähentäen siihen muodostuvaa painetta. Tukityyny parantaa verenkiertoa, ehkäisee lihasten ja selkärangan kuormitusta nukkumisen ja levon aikana, sekä vähentää kääntymisen tarvetta. Tyynyä käyttämällä voi myös vähentää raskausarpien muodostumista.
Raskaustukityyny on monikäyttöinen ja soveltuu myös imetyksen apuvälineeksi. Imetettäessä tyyny on erinomainen apuväline, kun tukea tarvitaan käsivarren tai vauvan pään alle. Erikoismateriaalista valmistettu tyyny muotoutuu vauvan vartalon mukaan, vauva voi paremmin rentoutua ja imetyshetkestä muodostuu rauhallinen. Sopii myös käyttää flunssan jyllätessä vauvan "patjana".

Tyyny helpottaa äitiä makuuasennossakin imetettäessä, jolloin vauvan pää on helppo tuoda rinnan lähelle. Kun tyyny muotoutuu pään ja vauvan ylävartalon mukaisesti vauva ei vahingossakaan pyörähdä rinnasta kauemmaksi.

 

Materiaali: Mediterm-materiaali on viskoelastista vaahtoa, joka reagoi kehon lämpöön antaen optimaalisen tuen. Kehoon kohdistuva paine alenee ja kääntymisen tarve vähenee. Tukityynyt sopivat kaikenkokoisille käyttäjille. Mediterm-materiaali on kestävää ja hengittävää, ja soveltuu hyvin myös allergisille ja astmasta kärsiville. Tyynyjen mukana toimitettavat laadukkaat muotoonommellut joustokankaiset päälliset ovat hengittävää puuvillasekoitetta. Tyynyt ja tyynyliinat ovat vesipestäviä.

Spina Balans -tukityynyt ovat asiantuntijoiden ammattitaidolla suunnittelemia täysin suomalaisia avainlipputuotteita. Valmistaja on jo viidentoista vuoden ajan tehnyt tutkimusta kuntoutuksen, fysioterapian, ergonomiasuunnittelun ja biomekaniikan alueella. Kaikkien Spina Balans -tuotteiden suunnittelun perusta on alunperin ollut fysikaalinen kuntoutus, jolloin niitä ei aiemmin ole ollut saatavana muuta kuin fysioterapeuttien ja erikoisliikkeiden kautta.

 
Suo itsellesi hyvä uni tai anna lahjaksi.