Breast Soothers
- hoitopakkaus rinnoille

Tärkeiden rintojesi avuksi - pitkän imetyksen puolesta.

Carriwell Breast Soothers on hoitopakkaus, joka sisältää kaksi hoitotyynyä rintojen hoitoon. Imetyksen alussa rinnat ovat usein kovat ja pinkeät, ja imetys voi olla vaikeaa tai jopa kivuliasta. Esim. kuuma suihku on avuksi, mutta vauvan kanssa suihkuttelu ei aina ole helppoa eikä kaikkialla mahdollista.

"Alternative pain relief: Non-invasive, drug free and completely safe for both mother and child."
Hoitotyynyt sisältävät erityisgeeliä, joka lämpenee tai viilenee nopeasti. Tyynyt on suunniteltu niin, että ne voidaan laittaa liivien sisään. Näin ne pysyvät sopivasti paikoillaan, myös silloin kun hoidat vauvaasi tai vietät aikaa isompien sisarusten kanssa.
Carriwell Breast Soothers -hoitotyynyt sopivat jokapäiväiseen käyttöön. Mikäli rintasi helposti pakkautuvat, sinulla on taipumus sairastua rintatulehdukseen tai kärsit rintojen turvotuksesta, hoitopakkaus on viisas hankinta ja helpottaa oloasi.

Kylmähoito auttaa turvotukseen imetyksen alussa ja on usein avuksi tukoksien sekä tulehdusten hoidossa. Kylmä vähentää pehmytkudosturvotusta ja saa näin maidon virtaamaan tiehyissä paremmin.

Maitotiehyen tukkeutuminen ilmenee pattina ja punaisena läiskänä rinnassa. On tärkeää antaa vauvan imeä kipeää rintaa, ja sillä avata tukos. Tähän auttaa myös kylmä- tai lämpöhoito ennen herumista, käsinlypsy ja hellä hieronta.

Hoitotyynyjä voi käyttää myös esim. joidenkin urheiluvammojen, päänsäryn ja synnytyksen helpottamiseksi tai vauvan sängyn lämmittämiseen ennen nukkumaanmenoa. Soveltuvat myös hammassäryn lievittämiseen ja esim. viisaudenhampaan poiston jälkeiseen hoitoon.
 
palautetta

"Hoitotyynyt sopivat pienten kolhujen hoitoon. Kun kävelemään opettelevan pää kopsahtaa ota sen hernemaissipaprika pussin sijasta kylmä tyyny avuksi, ja mahasärkyyn (tytöllämme on tätä, usein kuvitteellista) lämmitetty tyyny masulle." --kolmen lapsen äiti