Comfort pehmoimetysliivit

Yksi kaikkien suosituimmista tuotteistamme!

Comfort pehmoimetysliivit ovat saavuttaneet suuren suosion erityisesti yöimetysliiveinä. Yöllä tavalliset liivit helposti painavat ja kiristävät, mutta ilman liivejäkään ei halua olla, kun rinnat valuvat niin että sänky kastuu. Pehmoimetysliiveissä on saumat vain kainaloissa, joten ne eivät ärsytä tai paina, mutta pitävät liivinsuojukset hyvin paikoillaan. Tarvittaessa liivejä voi käyttää myös nurin päin, jos ei kestä yhtäkään saumaa. Comfort-liivit sopivat päiväimetysliiveiksikin – ainakin kotioloissa. Ja monet käyttävät niitä imetyksen loputtua vuosikausia.

Kätilöiden suosittelema tuote.


Pehmoliivit ovat oivat erityisesti imetyksen alkumetreillä: kun rinnat ovat alussa pinkeät ja arat, nämä liivit tukevat ja lämmittävät sopivasti, mutta eivät paina. Ovat erittäin sopivia myös muuttuville muodoille raskausaikana. Pakkaa valmiiksi sairaalakassiin.

Klassiset värivaihtoehdot: valkoinen ja musta

"The bra has been constructed using extra soft cotton, blended with elastane/spandex, to make it comfortable to wear in the post-natal period."

Imetyksen ajaksi liivin kangas nostetaan ylös tai lasketaan alas yhdellä kädellä, helppoa ja nopeaa. Imetyksen jälkeen liivit palaavat kuosiinsa. Liiveissä ei ole hakasia, nappeja tai kaaritukia. Konepesu valkoiset 40-60ºC ja mustat 40ºC.
Materiaali: 60% puuvilla, 25% polyamidi ja 15% elastaani

"Comfort-liivit tuntuvat oikein hyviltä! Sopivat mainiosti minun 80DD-E-rinnoillenikin. Ovat yökäytössä ja näin saunan jälkeen nettaillessa oikein paikallaan. Eivät hiostakaan. :o) Siis tuntuu positiivisessa mielessä siltä, ettei mitään liivejä olisikaan päällä, mutta toisaalta ei  tunnu siltäkään, että olisi ilman liivejä, ts. rinnat ei paina ikävästi." --Anna, äiti, lääkäri

"Tosi ihanat imetysliivit, joita käytän päivisinkin ja näppärät imetyksessä. Puseron ja liivien helmaa ylös ja homma sujuu näppärästi ilman olkaimien kanssa vekslailua. Comforttini eivät jää imetyksenkään jälkeen käyttämättä; ovat nimittäin todella hyvät jumppaliivit - hengittävät ja olkaimet pysyvät paikoillaan liikunnan tiimellyksessä." --Maritta, äiti