Drop-Cup Bra
- luukkuliivit

Liiveissä on todellakin NE kaikki ominaisuudet.

Carriwellin luukkuimetysliiveistä voi helposti sanoa että kerrankin imettävän naisen toiveet on täytetty. Liivit aidosti kasvavat ja kutistuvat muuttuvien muotojen mukana. Lisäksi ne tukevat isompaakin maitovarastoa aivan loistavasti. Olkaimetkin ovat sopivan leveitä. Saumoja ei ole lainkaan, eikä myöskään nännin yli meneviä nauhoja.

Kaikenlaiset liivinsuojukset mahtuvat matkaan. Takana urheiluliiveistä tuttu toteutus. Sopivat hyvin myös imetyksen jälkeiseen käyttöön. Luukku avautuu kunnolla.

Konepesu sallittu, värivaihtoehdot valkoinen, musta sekä punainen.

<-Avaa ja sulje yhdellä kädellä.

Klassiset värivaihtoehdot: valkoinen, musta ja hehkeä unikko

"Exceptionally soft, smooth fit. Ideal to wear under t-shirts and tight fitting clothes due to the smooth, invisible structure and design."

Materiaali: hengittävä mikrokuitu, pehmeää alusvaatelaatua
91% polyamidia ja 9% elastaania
 

Isopovisen koetestaajan kommentti:
Oiva keksintö. Tuntuu että selkä saa levätä. Onneksi on vielä yksi imetys edessä...
Palautetta kolmen lapsen äidiltä:
En kyllä enää muihin vaihda. Ovat napakat ja kupit on helppo avata ja sulkea yhdellä kädellä. Kyljellä imettäessä ei toinen rinta entisaikojen tyyliin holahda ulos toisesta kupista liivinsuojineen suihkimaan. Rinnat pysyvät paikallaan ja - krhhm - ovat just hyvät pallomaiset ja ryhdikkäät.

Erityisplussa leveäköistä, napakoista olkaimista. Ja ulkonäkö. Pelkkää plussaa siitäkin. Ai juu, piti vielä sanoa että kävin äsken pitkällä juoksulenkillä, ja Dropit toimivat mahtavasti. Rinnat eivät yhtään hytkyneet.