OLOASU


Glamourmom Pajama oloasu

Glamourmom-oloasu


Glamourmom Pajama -oloasuun kuuluvat tutunmallinen Long Tank -imetystoppi ja olohousut – värinä grafiitinharmaa. Topissa on muodikas, hillitty musta rusetti ja olohousuissa harmaa kiristysnauha ja takana kuminauha, minkä ansiosta housut mukautuvat upeasti raskauden jälkeiseen painonmuutokseen. Housut ovat capri-mittaiset ja sopivat yhtä lailla yöasuksi kuin mukavaksi oloasuksi koti-iltoihin.

Long Tank -imetystoppi on pitkänmallinen aivan kuten nimikin kertoo. Topissa on ainutlaatuinen sisäänrakennettu rintaliiviratkaisu ja sen imetysaukko aukeaa kuten tavalliset imetysliivit – yhdelläkin kädellä. Topissa on lisäksi pienille liivinsuojuksille suunnitellut erityiset taskut.

Toppi on niin mukava, että se soveltuu yhtä hyvin käyttöön imetyksen loputtua, ihan sellaisenaan tai kerrospukeutumiseen. Topin ominaisuuksiin kuuluvat pehmeät, säädettävät spagettiolkaimet ja tyylikkäät kankaanväriset litteät klipsit.

 

Materiaali: 92% pima cotton -puuvillaa ja 8% elastaania

Glamourmom-oloasussa käytetty pima cotton-puuvilla on maailmanlaajuisesti tunnettua korkealuokkaista puuvillaa, joka on erityisen pitkäkuituista ja ylellisen pehmeää ja silkkisen tuntuista. Piman sanotaam myös olevan yli 40% kestävämpää kuin tavallinen puuvilla, minkä ansiosta Glamourmom Pajama -oloasu kestää upeasti käyttöä ja pysyy pitkään hyvännäköisenä. Materiaali soveltuu luonnollisesti konepesuun.

Glamourmomeissa käytetään ympäristöystävällisesti tuotettua puuvillaa. Valmistuksen tavoitteena on ympäristökuormituksen vähentäminen minimiin, silti tuottaen yhtä markkinoiden korkealaatuisimmista puuvillalaaduista. Huolellinen lajivalinta ja
sadonkorjuu, puhdistus ja laaduntarkkailu takaavat puhtaamman puuvillakuidun. Lopputuloksena on meille kaikille terveellisempi planeetta ja ihana, pehmeä kangas.
Mittataulukko
Koko
Rinnanympärys
Kuppi
S
70-80 cm
AA-C
M
80-90 cm
B-D
L
90-100 cm
C-DD
XL
100-110 cm
D-F