Minimundus: Ovaali liivinsuojukset/rinnanlämmittimet 

Minimunduksen Ovaalit ovat luonnollinen vaihtoehto - hellää lämpöä imettävän äidin rinnoille. Nännin tai nännipihan kohdalla ei ole Ovaaleissa lainkaan saumoja. Materiaali on ohutta, mutta imee nestettä moninkerroin oman painonsa verran. Ovaali muoto siksi että myös maitorauhaset rinnan sivussa pysyisivät lämpiminä.

Materiaali: Kolme kerrosta 100% käsittelemätöntä merinovillatrikoota

Ovaalit pitävät rinnat lämpiminä. Tämä on tärkeää talvipakkasilla, mutta myös esim. tuulisella rannalla. Lämpimistä rinnoista on monen äidin kokemuksen mukaan helpompi imettää. Ainakin alussa rinnat myös useimmiten vuotavat, jolloin käsittelemätön merinovilla imee kosteuden hyvin, eikä tartu rintoihin kuten jotkut kertakäyttöiset suojukset. Ovaalit eivät myöskään tunnu kylmän nihkeiltä edes märkänä. Jos vuoto on hyvin runsasta villasuojuksia voidaan käyttää flanellisten suojusten kanssa. Merinovillatrikoo on ilmava ja täysin hengittävä materiaali, joka mukautuu hyvin rintojen ympärille.

Omien kokemustemme mukaan on hyvä jos käytössä on kaksi pari suojuksia. Koko 16 x 23 cm.

Tuuleta usein ja pese harvemmin. Ovaalit voidaan konepestä villanpesuohjelmalla. Käytä villalle sopivaa pesuainetta tai esim. mietoa hiusshampoota. Suosittelemme lanoliinia sisältävää pesuainetta, jolloin villan antibakteeriset ominaisuudet säilyvät. Välillä kannattaa myös käsitellä lanoliinihoitoaineella.
Luonnollista laatua äidille ja vauvalle: Minus Mundus - pieni maailma.