Onbuhimo ~ aito japanilainen neliöliina ~

 

Sisällä ja ulkona
Talvella ja kesällä
Kätevää
~japanilaisittain

 

helppo  *  trendikäs  *  alkuperäinen

Japanilainen Onbuhimo on valmistettu 100% puuvillasta (osa liinoista vinojoustaviksi kudottuja) ja siinä on integroitu pienen vauvan niskatuki, jonka voi myöhemmin poistaa kokonaan. Onbuhimossa voi kantaa vauvaa 3 kk alkaen kunnes hän painaa n. 15 kg, eli lapsesta riippuen n. 2-3-vuotiaaksi. Onbuhimossa lapsi on anatomisesti turvallisessa asennossa. Vaikka kangas on melko kapea, liina on suunniteltu niin että lapsen jalat pysyvät hienosti sammakkoasennossa..

Pientäkin vauvaa voi kantaa selässä turvallisesti ja mukavasti.

Lapset viihtyvät Onbuhimossa loistavan hyvin ja heitä voi myös nukuttaa selässä vaikka kotitöitä tekemällä. Onbuhimo on helppo ottaa mukaan, sillä se ei paina juuri mitään. Kulkee mukana takin alla tai päällä, repsottamatta.

Onbuhimo on mitä mainioin liina ulkoiluun. Ohuet topatut hihnat eivät likaannu helposti ja kävelevän taaperon saa nostettua selkään täydessä toppavarustuksessa ja kengät jalassa ilman akrobatiaa - ja nopeasti. Kesällä lapselle ei tule Onbuhimossa kuuma, koska se ilmastoituu hyvin sivuilta. Sisäkäytössä imurointi, tiskaaminen ja muut kotityöt sujuvat lähes leikiten

Kuvassa väsynyt Conrad 14 kk.

Onbuhimo on erilainen kuin muut liinat, se on enemmänkin tuki jonka avulla lapsi pysyy selässä samalla lailla kuin kantaisit häntä ilman apuvälinettä. Tähän perustuu se että jalat ovat lapsella sammakkoasennossa, vaikka kangas on melko kapea. Onbuhimo soveltuu vain selässä kantamiseen, on siihen optimoitu vanhan japanilaisen mallin mukaan. Onbuhimo tukee pienen vauvan koko kehoa ja isomman lapsen alaselkää. Kun Onbuhimo on sidottu oikein sitä ei juurikaan tunne.

Onbuhimon käyttö on yksinkertaista ja nopeaa.

Oikein sidotulla Onbuhimolla kantajan asento hyvä. Lapsi tulee hyvin lähelle kantajaa. Renkaiden alla on kunnon toppaus, joten liinan hihnat eivät paina hoikkaakaan kantajaa. Onbuhimon alahihnat ja pienen vauvan niskatuki ovat kokonaan topattuja ja ylähihnat sekä selkäosa osittain. Sekä ylä- että alahihnoissa on ompelutekninen ratkaisu jonka ansiosta hihnat istuvat erittäin hyvin.

Dragon Green Sakura Farkku Raita Hiragana

Kaikki kuosit toistaiseksi loppuunmyyty.

   

 
 


"Onbuhimo on testausteni perusteella paras tapa kantaa vauvaa ulkona takin ulkopuolella. Kapeat, mutta topatut hihnat on helppo asettaa paikoilleen talvitakin päälle. Toppapukuiselle vauvalle Onbu on riittävän tukeva ja kuitenkin sopivan pelkistetty kantoliina. Vauva nukahtaa jo lyhyelläkin matkalla niskatuen ansiosta. Omppuilu voittaa aina vaunujen raahaamisen kerrostalosta alas ja ylös. Lisäpisteet liinan tyylikkäälle muotoilulle."
--Leena, puolivuotiaan vauvan kaupunkilaisäiti