housumallinen

helppo, erilainen

tarroja irroittavalle vauvalle

kuin mitkä tahansa alkkarit

ei tarroja tarrojen päälle
(erityisesti tarrallisille sisävaipoille)

Materiaali: puuvilla ja kestävä sekä hengittävä nylon

 

miellyttävä vaihtoehto

Bummi Cotton Whisper Pant on miellyttävä vaippahousu erityisesti tarrallisille tai nepparillisille sisävaipoille. Housuissa on joustavat kanttaukset (lycraa) ja sisällä reiällistä kuivaliinakangasta, välissä kosteutta eristävää nylonia ja ulkopuoli puuvillaa.

Bummi CWP toimii myös uimahousuina (ilman sisävaippaa).
 

ei tönkkö

Bummi CWP:ssä ei ole tarroja eikä neppareita, ei käyttöä hankaloittavia säätöjä. Ne eivät tartu mihinkaan pesukoneessa, eikä sängyssä "pyörivä" vauva onnistu riisumaan niitä vahingossa. Eivät purista tai kiristä, eivät ole tönkköjä. Lahkeensuissa ja vyötäröllä miellyttävät ja pehmeät sekä joustavat kanttaukset. Saattaa sopia vauvalle, jolle erilaiset tarralliset kuoret eivät istu.

Bummis laatua vuodesta 1988.
 

pesuohje

Bummi CWP -housuille suositellaan käsinpesua tai koneellista pesua 40ºC asteessa ja narukuivausta. Voidaan tarvittaessa myös rumpukuivata alhaisella lämmöllä. Älä käytä huuhteluainetta, kloorivalkaisua tai muuta valkaisuainetta. Älä liota ennen pesua. HUOM! Nämä eivät kestä samalaista käsittelyä kuin Super-housut. Eivät myöskään ole "pomminvarmoja", vaan puuvillainen ulkopuoli kostuu, mikäli sama märkä sisävaippa pysyy housuissa pitempään. Pese ennen ensimmäistä käyttöä.

 
koot
SMALL: up to 7 kg (up to 15 lbs)
MEDIUM: 7-14 kg (15-30 lbs)
LARGE: 14+ kg (30+ lbs)


Bummi CWP aktiiviselle vauvalle. 
10,50 €

Tiedustelut ja tilaukset Babyidean jälleenmyyjiltä