kevyt

muotoutuva

hyvä säädettävyys

pitävät tarrat

edullinen

Materiaali: kevyt hengittävä nylon ja reikäneulos

kesäkäyttöön

Bummi Original on hyvin kevyt ja muotoutuva tarrallinen vaippahousu. Housuissa on joustavat kanttaukset (lycraa) ja sisällä reiällistä kuivaliinakangasta, sekä leveä ja pehmoinen Aplix-tarrakaistale edessä. Ulkopuoli hengittävää nylonia. Testatusti turvalliset materiaalit. (Tarrat ovat hyvin kestäviä, joten suosittelemme alussa varovaisuutta, irroita tarrat tarttumalla niihin, ei repäisemällä housun reunasta.)

Bummi Original toimii myös uimavaippana (ilman sisävaippaa).
 

pysyy paikoillaan

Sisäpuolen kuivaliinakankaan johdosta ilma kiertää hyvin ja sisävaippa pysyy paikoillaan. Bummi Originaaleja voit käyttää mökillä vaikka harsojen kanssa, huuhdella housut sade- tai järvivedessä ja pestä harsot saunasaavissa.

Bummis laatua vuodesta 1988.
 

pesuohje

Bummi Original -housuille suositellaan käsinpesua tai koneellista pesua 40ºC asteessa ja narukuivausta. Kuivuvat hujauksessa. Älä käytä huuhteluainetta, kloorivalkaisua tai muuta valkaisuainetta. Älä liota ennen pesua. HUOM! Nämä eivät kestä samalaista käsittelyä kuin Super-housut. Eivät myöskään ole "pomminvarmoja", vaan ulkopuoli saattaa kostua, mikäli sama märkä sisävaippa pysyy housuissa pitempään.

 
koot
SMALL: 3-6 kg (7-13 lbs)
MEDIUM: 6-9 kg (13-20 lbs)
LARGE: 9-13kg (20-28 lbs)
X-LARGE: 13-16 kg (28-35 lbs)
"The Bummi line features our original super lightweight nylon covers. Legendary fit and stretchy, comfortable lycra bindings."


Bummi Original - lomallekin mukaan
valkoinen 9,95 €

Tiedustelut ja tilaukset Babyidean jälleenmyyjiltä