Happy Nappy® -prefoldit
- the reusable diapers with comfort!


100% puuvilla

valkaisematon

nopeasti kuivuva

kestää 95°C pesun

hyvin puhdistuva

edullinen

Materiaali: 100% valkaisematon puuvilla, vaippapalvelulaatua

näissä on imua

Happy Nappy -prefoldit ovat uutta saksalaista suunnittelua vaippapalvelukäyttöä ajatellen. Myös suomalainen osaaminen ja koetestaajien mielipiteet ovat vaikuttaneet niiden kokoihin.

Lähtökohtana on ollut erinomainen imukyky, minkä vuoksi kerroksia on muihin ns. kiinalaisiin prefoldeihin verrattuna yleisesti tunnettu maksimimäärä: 4 + 8 + 4. Taitellussa vaipassa on siis minimissään 16 kangaskerrosta. Käytännössä kerroksia on 32, kun etupuoli taitetaan kaksinkerroin.

Kestävät taatusti pikkukakkosellekin! Aidosti ekologista.
 

isommille myös

Koot on suunniteltu riittämään koko vaippaiän ja ne ovat markkinoiden suurimpia. Vaipat ovat suht pitkulaisia, jotta sopivan taittelun löytyminen helpottuu. Kannattaa kokeilla.

Kaksi runsasta kokoa: vauva n. 31 x 41 cm ja taapero n. 36 x 51 cm.
 

pesu

Happy Nappy Prefoldit kestävät jopa 95ºC konepesun. Suosittelemme muutamaa kuumaa pesua ennen käyttöä, sillä valkaisemattomassa puuvillassa on vielä luonnollista vahaa. Vasta tämän poistuttua vaipat saavuttavat loistavan imukykynsä ja pumpulisen pehmeyden. Rumpukuivaus sallittu, vältä valkaisu- ja huuhteluaineita sekä paljon saippuaa sisältäviä pesuaineita. Kuivuvat varsin nopeasti narullakin.


Happy Nappy... ja iloinen lapsi. 
Suositushinnat: vauva 14,50/5 kpl pkt ja taapero 16 €/5 kpl pkt
Kts. myös Happy Nappy lisäimu/kuivaliinat.

Tiedustelut ja tilaukset Babyidean jälleenmyyjiltä