Kirjailtu Wool Cover Snap

kuiva

Babyidean Wool Cover -hengittävät vaippahousut- ovat luonnollinen tapa suojata vauvan vaatteet. Merinovilla pitää lapsen ihon kuivana ja lämpimänä. Lämpötila vaipassa pysyy tutkimusten mukaan aina sopivana, koska villa hengittää, eikä haudo kuten monet keinokuidut.


Nykyaikainen teknologiakaan ei pysty luomaan sitä käyttömukavuutta, kestävyyttä, pehmeyttä ja varmuutta minkä villa tarjoaa.

 
Lue lisää villasta vaippahousujen loistavana materiaalina.
 
pehmeä

Wool Cover -vaippahousut ovat huolellista tuotesuunnittelua ja suomalaisten vauvojen ja vanhempien testaamia. Vaippahousuissa on kaksi kerrosta käsittelemätöntä ja korkealaatuista merinovillafleecekangasta. Reilut vuotosuojat lahkeensuissa pitävät sisävaipan hyvin paikoillaan ja lisäävät vaippahousun luotettavuutta.

Housujen etuosassa on kätevä tasku pötköimuille ja lisäsäätö hoikille lapsille. Housut on kaavoitettu suhteellisen väljiksi ja korkeiksi, jolloin käyttöaika on pitkä ja alle mahtuu muotoonommeltu sisävaippa ja yöksi tarvittaessa lisäimu.
 
kestävyyttä - laatua - ekologisuutta - iloa vaipattamiseen
 

pesuohje

Vaippahousut pestään käsin tai koneessa villaohjelmalla 30°C. Pesuaineeksi valitaan villanpesuaine tai mieto lasten shampoo. Villavaippahousuja ei tarvitse pestä jokaisen käytön jälkeen. Suosittelemme pesua ja lanoliinihoitoa tarvittaessa tai n. 2-8 viikon välein. Muutoin villa puhdistaa itse itsensä, eli pelkkä kosteiden housujen tuuletus riittää. Wool Cover -vaippahousuja on saatavana kokovaihtoehdoissa S, M ja L.

 
  • Hemp Hour -tuotteet on valmistettu yhteistyössä maineikkaan luontoa kunnioittavan pohjoismaalaisen yrityksen kanssa, jolla yli kymmenen vuoden kokemus alalta
  • suomalaiset äidit ja vauvat ovat osallistuneet tuotekehitykseen
  • vaippahousut ovat valkaisemattomia
  • materiaali: 100% merinovilla
 
 
"Wool's structure produces an elegant combination of water repellence,
breathability and moisture absorbency."

-M. Pehkonen


Tiedustelut ja tilaukset ensisijaisesti Babyidean jälleenmyyjiltä