* istuva *
* helppokäyttöinen *
* imukykyinen *
* pehmeä *

SNAPPI gives it a snug fit without limiting baby's mobility.

Snappi-vaipan paras etu on sen aivan erinomainen istuvuus ja imukyky. Koska vaipassa ei ole tarroja tai neppareita, se sopii erikokoisille vauvoille kuin "hanska". Etu- tai takakappaleen voi alussa taitella kaksinkerroin ja näin S/M vaippa mahtuu tarvittaessa vaikka nukelle tai NB-kokoisten vaippahousujen sisään. Kapeavyötäröiselle vauvalle ohuet sivulärpäkkeet sopii asetella päällekkäin.

Snappi Au Naturale on täyttä puuvillaa, valkaisematon ja haitta-aineeton sekä ammattitaitoisesti ommeltu. Malli on suunniteltu Näpsy-kiinnittimen kanssa käytettäväksi, mutta tarrallisten housujen täytteenä käy ilmankin.Snappi-vaippa sopii myös liikkuvalle lapselle. Luonnollinen vaippa on kaksinkertaista korkealaatuista froteeta, keskellä tuplasti kangasta.
Materiaali: vaippoja varten valmistettu korkealaatuinen 300 g puuvillafrotee
 
pesuohje
Snappi-vaipat pestään 60 asteessa, silloin tällöin sopii pestä kuumemmassakin. Luonnollisen ja käsittelemättömän materiaalin vuoksi Snappi-vaipat kutistuvat pituudestaan reippaasti ensimmäisessä pesussa. Imukyky on parhaimmillaan vasta useiden pesujen jälkeen. Pese ainakin kerran ennen käyttöä.
Huuhtelu- ja valkaisuaineita ei suositella käytettäviksi. Tarvittaessa huuhteluaineena voi käyttää etikkaa. Naru- tai rumpukuivaus.

Tiedustelut ja tilaukset Babyidean jälleenmyyjiltä

Koot ja suositushinnat: <6 kg 6,90 €/kpl, <12 kg 7,90 €/kpl ja >12 kg 8,90 €/kpl
<6 kg 75 €/12 kpl, <12 kg 85 €/12 kpl ja >12 kg 95 €/12 kpl,

Suomalaisten äitien toivomuksesta nyt saatavana myös uusi isompi koko!

palautetta

"Mielettömän hyvin istuva vaippa, ihan kuin kertis! Tulee kivan pieni paketti, sopii myös hoikalle lapselle. Pysyy paikoillaan, ei koskaan valahda polviin! Nopea ja helppokäyttöinen, Näpsy tarttuu vaippaan heti. Tarvittaessa sisään mahtuu myös lisäimu ja/tai kuivaliina."
--Vuosikkaan pojan äippä
"Minusta vaippa on tosi ihanan mallinen. Meidänkin isi oppi käyttämään sitä :)."
--Marjaana ja 5 pientä kääpiötä
Kuvassa oikealla 4,5 kk ikäinen poika, jolla päällään <12 kg -kokoinen vaippa. Vaippa on pesty ja sitä ei ole taiteltu pienemmäksi, joten se on vielä iso. <6 kg -vaippa sopisi edelleen.