AnyHour taskuvaippa

  käyttö helppoa
   
 

todella

 säädettävä
 
 kestävä
 

hengittävä

 
 
     Aplix-tarrat     
 
 
aukko edessä
  ympäritikkaus
 
fiksu tarraratkaisu

Kestovaippoja päivän jokaiselle tunnille – askel parempaan tulevaisuuteen

Babyidean taskuvaipat ovat erinomainen valinta helppoon kestovaippailuun. AnyHour-vaipassa on läpällinen aukko edessä, joka pitää insertit hyvin paikoillaan, tarrakiinnitys, pesutarrat ja kolme kokoa, jotta istuvuus olisi taattu.

S <7 kg, M 6-12 kg, L 9-16,5 kg.
Kilorajat ovat vain suuntaa antavia, koska jokaisella vauvalla on oma muotonsa. Kokeile esim. GrowHour-vaippaa, jos tuntuu, että AnyHour ei istu täydellisesti.

Babyidean taskuvaipat on valmistettu hengittävästä polyuretaanilaminoidusta polyesteristä; kalvo sijaitsee kahden polyesterikerroksen välissä parhaan kestävyyden vuoksi. Vuori on tarkoitukseen teetettyä kuivalta tuntuvaa pehmeää polyesterifleeceä, joka täyttää Öko-Tex 100 normit.

Täytä taskut imukykyisillä, vaippaan sopivankokoisella ja -paksuisilla imuosilla. Babyidea Hemp ja Bamboo Hour -imut ovat hyvä vaihtoehto. Taskuvaipat ja imuosat pestään jokaisen käytön jälkeen. Pesu kestovaipoille sopivalla pyykinpesuaineella 60 asteessa ja narukuivaus. Valkaisuaineiden, kirkasteiden, huuhteluaineiden, hajusteiden ja saippuan käyttö ei ole suositeltavaa.

Ulkopuolen kangas on laboratoriotestattua ja lapsille turvallista. Sen vedenkestävyys on parasta luokkaa (vesipilariarvo >10 000 mm). Suuren hengittävyyden vuoksi kangas kuitenkin toimii vähän samaan tapaan kuin fleece- ja villakuoret, eli kun imut ovat läpimärät, materiaali alkaa "hikoilla", eli vesihöyry pyrkii ulospäin, kuten laadukkaissa urheiluvaatteissa. Hengittävä vaippa on lapsen iholle paras, ja erityisesti lämpimässä säässä, kesäolosuhteista, lapsen on hyvä olla hengittävässä vaipassa. Siksi Hour-taskuvaipoissa käytettyä PUL-kangasta käytetään paljon australialaisissa vaipoissa.


Jokaisella käyttökerralla on merkitystä!

  • vaipat valmistetaan ekohenkisen ystäväperheemme omistamassa fair trade -ompelimossa Kiinassa, joka täyttää kaikki Suomen Kauppakamarin asettamat sosiaalisen vastuullisuuden kriteerit
  • suomalaiset äidit ja vauvat ovat osallistuneet tuotekehitykseen, vaippoja koetestattiin ankarasti jokapäiväisessä käytössä yli vuoden päivät, päiväkotikäytössäkin
  • kaikki materiaalit on teetetty ja värjätty varta vasten meille

Katso myös uudenlainen 24Hour vaippojen säilytysreppu!

Tiedustelut ja tilaukset ensisijaisesti Babyidean jälleenmyyjiltä