MobileHour taskuvaippa  
     
     
     

mukavaa vaippailua
 
 

vaippa kuin 

harjoitteluhousu
 kestävä

hengittävä

     
       sivusäätö ja -kiinnitys      
     
 
ultrakapea 
haaraosa
    
    
    


Kestovaippoja päivän jokaiselle tunnille – askel parempaan tulevaisuuteen

MobileHour on kehitelty mahdollisimman olemattomaksi. Se on matala ja alushousumainen, haarasta hyvin kapea. Säätöä on runsaasti, joten sama vaippa käy pitkään. Jotkut lapset oppivat kuivaksi, ennen kuin edes ehtivät siirtyä isompaan yhdistelmäkokoon.

MobileHour on loistava ratkaisu aktiivisille lapsille, vessahätäviestintää harjoittaville perheille ja silloin, kun vaippaa käytetään varmuuden vuoksi.

Koot S/M n. 6-12 kg ja L/XL n. 10-18 kg
Huomioi, että kilorajat ovat suuntaa antava, koska jokaisella lapsella on oma yksilöllinen muotonsa.


Kokenut koetestaajamme, taitava vaippaompelija, kertoi ihastuneet kommenttinsa: "on muuten muodostunut suosikiksi, siihen mahtuu pikkaritkin päälle, että voi leikkiä oikein isoa tyttöä =)". Oikealla kuva, jossa L/XL-kokoinen MobileHour-vaippa 2,5-vuotiaalla ikiliikkujalla, joka leikkii mitä kummallisimmissa asennoissa. Vaippa on pienimmällä säädöllä.


Babyidean taskuvaipat on valmistettu hengittävästä polyuretaanilaminoidusta polyesteristä; kalvo sijaitsee kahden polyesterikerroksen välissä parhaan kestävyyden vuoksi - ei ärsyttävää kupruilua! Vuori on tarkoitukseen teetettyä kuivalta tuntuvaa pehmeää polyesterifleeceä, joka täyttää Öko-Tex 100 normit.

Ulkopuolen kangas on laboratoriotestattua ja lapsille turvallista. Sen vedenkestävyys on parasta luokkaa (vesipilariarvo >10000 mm). Suuren hengittävyyden vuoksi kangas kuitenkin toimii vähän samaan tapaan kuin fleece- ja villakuoret, eli kun imut ovat läpimärät, materiaali alkaa "hikoilla", eli vesihöyry pyrkii ulospäin, kuten laadukkaissa urheiluvaatteissa. Hengittävä vaippa on lapsen iholle paras, ja erityisesti lämpimässä säässä, kesäolosuhteista, lapsen on hyvä olla hengittävässä vaipassa. Siksi Hour-taskuvaipoissa käytettyä PUL-kangasta käytetään paljon australialaisissa vaipoissa.


Jokaisella käyttökerralla on merkitystä!

  • vaipat valmistetaan ekohenkisen ystäväperheemme omistamassa fair trade -ompelimossa Kiinassa, joka täyttää kaikki Suomen Kauppakamarin asettamat sosiaalisen vastuullisuuden kriteerit , jotka perustuvat YK:n kansainvälisen työjärjestön (ILOn) työsuojelusopimukseen, YK:n Lasten oikeuksien sopimukseen ja YK:n ihmisoikeuksien julistukseen
  • suomalaiset äidit ja vauvat ovat osallistuneet tuotekehityksen kaikkiin vaiheisiin
  • kaikki materiaalit on teetetty ja värjätty varta vasten meille

Katso myös uudenlainen 24Hour vaippojen säilytysreppu!

Tiedustelut ja tilaukset ensisijaisesti Babyidean jälleenmyyjiltä


Käyttö- ja pesuohje

Täytä taskut imukykyisillä, vaippaan sopivankokoisella ja -paksuisilla imuosilla. Babyidea Hemp ja Bamboo Hour -imut ovat hyvä vaihtoehto. Taskuvaipat ja imuosat pestään jokaisen käytön jälkeen. Pesu kestovaipoille sopivalla pyykinpesuaineella 60 asteessa ja narukuivaus. Valkaisuaineiden, kirkasteiden, huuhteluaineiden, hajusteiden ja saippuan käyttö ei ole suositeltavaa.


     Sekä reiden että vyötärön ympärystä voidaan säätää.

Kuvassa oikealla on MobileHour-vaippa edestä katsottuna. Kuva on otettu samasta lapsesta ja samalla kuvauskerralla kuin yllä näkyvät takaa otetut kuvat. Vaippa on suunniteltu takaa korkeammaksi kuin edestä, jotta se pysyisi pepun yllä kovemmassakin menossa. Etupuoli on haluttu pitää matalana ja mahdollisimman pikkuhousu-/kalsarimaisena.
   

"Kun kävin Joensuun kiekkujaisissa kuulin yhdeltä myyjältä miten hyvin se toimii Bamboo prefoldin kanssa, ja ostin yhden kokeeksi. Ja se toimii järkyttävän hyvin!!!! Meidän pian 3-vuotiaalla se pitää ainakin monta tuntia ohuen bambu prefoldin kanssa. Kysymys kuuluukin, enkö saisi vielä jotain kuponkia teiltä jolla voisin ostaa tutustumistarjouksen mukaisesti 3 kpl tätä ihanaa vaippaa, koska tuote oli vähän kuin alimainostettu?!" -Kirsi, kolmen pienen lapsen äiti