Maailman ihanimmat unipussit isommille
Kapalosta unipussiin. Entä sitten? Vastaus on Snuggle Sac!
Eikö peitto pysy päällä? Snuukkeli-pussissa on ihanan lämmin.

Valikoimiemme pääosassa ovat äitien suunnittelemat tuotteet. Snuggle Sac -unipussitkin ovat paljon valvoneen äidin innovaatio. Tina Lanen lasten nukkumiseen unipussit vaikuttivat niin myönteisellä tavalla, että hän halusi tarjota niitä muillekin. Idealle naurettiin aluksi, mutta nyt pussit ovat hurjan suosittuja. Lapset ympäri maailman vallan rakastavat niitä. Kun unipussiin tottunut vauva kasvaa on hänen luonnollista nukkua sen jälkeen Snuukkeli-pussissa.

“I still cannot believe it has taken off like it has,” said 41-year-old Mrs Lane, who had her brainwave after giving birth to her second child Toby. “I think I was a bit naïve. I only came up with the idea because my husband Simon and I were getting so little sleep I ended up with post-natal depression.” Oliver would not sleep through the night because his duvet kept falling off and he was unsure about his bed. So she designed the sleeping bag with the head and tail of a lion so he could zip himself inside. --Catchpole 2004, Daily Mail

Snuggle Sac -unipussi pitää lapsen lämpimänä. Peittoa tai lakanaa ei voi potkia pois. Yöpuulle on mukava kömpiä iltaisin, ja aamuisin vanhemmilla on enemmän aikaa kun petaamista ei tarvita. Monilla lapsilla on vaiheita jolloin he sätkivät, potkivat ja ryömivät unissaan. Unipussissa nukkuminen kuitenkin rauhoittaa usein levottomankin nukkujan unet. Snuukkeli-pussi sopii myös päiväunille, torkkumiseen vaikka telkkarin edessä tai kesällä aitassa nukkumiseen kaverin kanssa.

Vieraassa paikassa unipussi on tuttu ja turvallinen ja yöpyminen esim. mummolassa tai laivalla onnistuu entistä helpommin.

Snuggle Sacit voi helposti pestä koneessa jopa kuudessakympissä ja rumpukuivauskin on sallittu. Hei hei pölypunkeille...

Materiaali: ulkopuoli hyvin laadukas nyppyyntymättömyyskäsitelty fleece ja sisäpuoli puuvillasekoitetta. Kuviot eivät ole painatuksia vaan ne on kaikki tehty laadukkaina applikaatioina. Joissakin Snuukkeleissa on erikoisuuksia, kuten esim. Cotton Suvileijonassa tarrakiinnitteinen tasku.
Warner Brothers Production tilasi Snuukkeli-pusseja 470 kpl Tylypahkan noitien ja velhojen koululaisille ja Harry Potterille myös. Nämä olivat käytössä elokuvassa Azkabanin vanki. Yllä ysäytyskuva elokuvasta. Kirjailijan omatkin lapset nukkuvat Snuggle Sac -pusseissa.
taaperoille
..."peitto" pysyy
päällä ja
uni maistuu
my first
My First Snuukkelit on suunniteltu taaperoille. Koko n. 120 cm x 55 cm. Yläosassa on tasku lastentyynylle.
Keiju
Merirosvo
Uninalle
     

My First Snuukkelit sopivat ympärivuotiseen sisäkäyttöön. My First -unipussin voi ottaa käyttöön 1-vuotaalle lapselle, joka osaa kömpiä pussiin itse ja siitä pois. Valmistaja ei turvallisuussyistä suosittele My First -unipusseja vauvoille, eikä kehtoon tai ensisänkyyn. Isompi pinnasänky tai lastensänky käyvät hyvin.

isommille

original
Keiju
Kukka
Merirosvo
Lentokone
 
   
Oma mukaan otettava unipussi on erityisen tärkeä lapselle joka reissaa kahden kodin välillä tai käy usein yökylässä.
original
cotton
Spiderman
Dino
Heppa
Kesäkeiju
Suvileijona
Piraatti
uusi
loppu
loppu
   
uusi
animals
Valas-pussi on varustettu kätevällä tyynytaskulla.
Pupu
Kissa
Elefantti
Valas
Joihinkin malleihin saatavissa myös ihana tyyny - tiedustele.
extra
animals
Lenkkari
Retrokukka
Leijona
Original ja animals -unipussit ovat kooltaan n. 170 x 70 cm, josta peitto-osan pituus on n. 130 cm. Cotton-unipussien koko on n. 180 x 70 cm ja niissä on integroitu tyynytasku, kuten My First -pusseissa. Extra-unipussien pituus on yli 190 cm ja peitto-osan pituus n. 150 cm. Kannattaa valita oikea koko, jotta unipussi toimii optimaalisesti.
  Isommat pussit ovat My First -pusseja jonkin verran lämpimämpiä. Cotton-malleissa on kuitenkin vähemmän fleece-kangasta, joten ne tuntuvat hieman keveämmiltä. Useimpien Snuggle Sacien mukana toimitetaan kätevä ja aiheeseen sopiva kuljetuskassi.

Lakananvaihto historiaan! Snuggle Sacit ovat konepestäviä ja rumpukuivauskin on sallittu, joten suosikkipussin saa nopeasti pesun jälkeen taas käyttöön. Allergiaystävällinen – Snuggle Sacin voi toisinaan pestä myös kuumassa (60°C).

Snuggle Sac valittiin vuoden lahjaksi vuonna 2005.
Kts. myös Travel Sac -matkapussit alk. 6 kk->
  
Kuivaksiopetteluvaiheessa Snuukkeli on loistava hankinta. Alle villafleecepeitto ja jos vahinko sattuu niin aamulla Snuukkeli pesukoneeseen ja villapeitto parvekkeelle ja se on sillä selvä.
“Money was not my motivation at all with this company, it really wasn’t,” said Tina. “It was a product that had a sound purpose and I realised that if I needed it, other mothers may need it too. I wanted it to make a difference to family life – if the children are happy, then usually the adults are too. I thought it would be a small cottage industry that would keep me busy while the children were at school.”
--Walker 2004, Evening News