Babyidea.fi
Babyidea.fi - Palstat
Näytä: EtsiKirjaudu sisään
Viimeisin viesti
Viestejä
Viestiketjut
Foorumit
Foorumi kansio
Tältä palstalta voit seurata toimintaamme vähän tarkemmin. Kun tuotevalikoima kasvaa, uusia kuoseja/värejä/materiaaleja tulee tarjolle pyrimme tiedottamaan siitä. Tarjoamme asiakaspalautuksia ja kakkoslaatua halvemmalla, Julkistamme erikoiseriä ja muita tarjouksia. Uudet jälleenmyyjät esittelevät itsensä, nykyiset jämyt kertovat erikoiskampanjoistaan ja muista kuulumisistaankin :). Tällä palstalla voitte myös esittää toiveita uusista tuotteista.
Foorumi kansio
Babyidean kirpputori - verkossa jo vuodesta 2002.

Kirpputori on tarkoitettu käytettyjen lasten- ja äidintarvikkeiden myymiseen, ostamiseen, vaihtamiseen ja lahjoittamiseen. Kirpputorin käyttö ja ilmoitusten jättäminen on ilmaista. Mainostaminen ja ansiotarkoituksessa valmistettujen tuotteiden myynti ei ole suositeltavaa. Ilmoituksen tiedoista vastaa ilmoituksen jättäjä itse. Asiattomat ilmoitukset poistetaan.

Kirpputoria moderoi Mia (info@babyidea.fi) ja aputiimi. Lähetä mahdolliset kysymyksesi Mialle.
Antoisaa kaupankäyntiä!
Foorumi kansio
Äitien keskustelua, vakavasti ja hymyssä suin. Päiväunien aikaan, yöllä tai vaikka kesken lasten leikkien. Aiheina äitejä koskettavat asiat.

Jutustele, kysele, viihdy kanssamme!
"Hyvä keskustelu on kuin olisi rikas." --kenialainen sananlasku

Foorumi kansio
Lastenhoitoa ja kodinhoitotyötä tai -apua tarjolla. Remonttireiskoja, autonhuoltoapureita tai vaikka veroilmoitusosaajiakin saatat löytää täältä.

Täällä myös palvelusten vaihtopörssi, auta ja tule autetuksi!
“When you give yourself, you receive more than you give.”
--Saint-Exupery, A. de 1900-1944
Foorumi kansio
Kysy imetystukihenkilöltä imetyksestä tai siihen liittyvistä (esim. vauvanhoidosta) asioista. Vastaamme parhaamme mukaan, käyttäen tarvittaessa apuna kirjallisuutta tai kysymällä paremmin tietäviltä. Pyrimme tiiviisiin, asiapitoisiin vastauksiin. HUOM! Kaikki palstat paitsi "Lähiruokaa, täyttä ämmää" ovat moderoituja, kysymykset ja vastaukset tulevat esiin vasta kun olemme ne lukeneet ja hyväksyneet! Tähän menee yleensä muutama päivä, joskus enemmänkin. Jos ongelmasi on akuutti, soita valtakunnalliseen imetystukipuhelimeen: 041 528 5582 .
Foorumi kansio
Keskustelua, avunpyyntöjä, palvelutarjouksia, virtuaalitukea äitiyrittäjille... Palvelutarjoukset ja pyynnöt avoinna kaikille lukijoille, keskustelupalsta vain esittelynsä lähettäneille äitiyrittäjille.
© Babyidea 2006