Comfort - pehmoimetysliivit 

Yksi kaikkien suosituimmista tuotteistamme!

Comfort pehmoimetysliivit ovat saavuttaneet suuren suosion erityisesti yöimetysliiveinä. Yöllä tavalliset liivit helposti painavat ja kiristävät, mutta ilman liivejäkään ei halua olla, kun rinnat valuvat niin että sänky kastuu. Pehmoimetysliiveissä on saumat vain kainaloissa, joten ne eivät ärsytä tai paina, mutta pitävät liivinsuojukset hyvin paikoillaan. Comfort-liivit sopivat päiväimetysliiveiksikin suht pienirintaisille (A-D-kuppi) naisille. Ja monet käyttävät niitä imetyksen loputtuakin vuosikausia. Kun rinnat ovat alussa pinkeät ja arat, nämä liivit tukevat ja lämmittävät sopivasti, mutta eivät paina, joten pehmoliivit ovat oivat erityisesti imetyksen alkumetreillä. Ovat erittäin sopivia myös raskausaikana. Pakkaa valmiiksi sairaalakassiin. Suomessa vain Babyideasta ja jälleenmyyjiltä.

Kätilöiden suosittelema tuote.

Klassiset värivaihtoehdot: valkoinen ja musta

"The bra has been constructed using extra soft cotton, blended with elastane/spandex, to make it comfortable to wear in the post-natal period."

Imetyksen ajaksi liivin kangas nostetaan ylös tai lasketaan alas yhdellä kädellä, helppoa ja nopeaa. Imetyksen jälkeen liivit palaavat kuosiinsa. Liiveissä ei ole hakasia, nappeja tai kaaritukia. Konepesu 40-60ºC.
Materiaali: 60% puuvilla, 30% polyamidi ja 10% elastaani

Tiedustelut ja tilaukset
Babyidean jälleenmyyjiltä

 Jälleenmyyntitiedustelut osoitteesta info@babyidea.fi.

Koon kanssa ei ole niin tarkkaa, liivit venyvät erittäin hyvin. Hyvin isorintaisille liivit eivät valitettavasti sovi, etuosan kangas ei ole riittävän "korkea". Mittaa rinnanympärys rintojen alta ja valitse koko sen mukaan. Koot menevät hieman päällekkäin, joten suosittelemme suurempaa kokovaihtoehtoa, jos rinnat ovat n. D-E-kuppia.

Cm

Koko

60-80 cm

M

75-85 cm

L

80-90 cm

XL

yli 85 cm

XXL

Yksittäisten liivien tilaukset jälleenmyyjiltä, esim. Taikapilvestä, tai muun tilauksen yhteydessä myös suoraan meiltä.

"Comfort-liivit tuntuvat oikein hyviltä! Sopivat mainiosti minun 80DD-E-rinnoillenikin. Ovat yökäytössä ja näin saunan jälkeen nettaillessa oikein paikallaan. Eivät hiostakaan. :o) Siis tuntuu positiivisessa mielessä siltä, ettei mitään liivejä olisikaan päällä, mutta toisaalta ei  tunnu siltäkään, että olisi ilman liivejä, ts. rinnat ei paina ikävästi." --Anna, äiti, lääkäri

"Tosi ihanat imetysliivit, joita käytän päivisinkin ja näppärät imetyksessä. Puseron ja liivien helmaa ylös ja homma sujuu näppärästi ilman olkaimien kanssa vekslailua. Comforttini eivät jää imetyksenkään jälkeen käyttämättä; ovat nimittäin todella hyvät jumppaliivit - hengittävät ja olkaimet pysyvät paikoillaan liikunnan tiimellyksessä." --Maritta, äiti