Riipputuolit - iloa koko perheelle

Äidillä kätevä ja tyylikäs Glamourmom imetyspaita, jossa sisäänrakennetut liivit

Väsyttääkö? Vauva taas valvottanut? Imetysmaratonit tuttuja? Tiheän imun kausi yhä uudestaan? Imetys makuulla ei onnistu? Loppuraskaus, mikään asento ei tunnu hyvältä?

Riipputuoli on maailman ihanin kaluste. Siinä pieni kiukkuinen nyytti rauhoittuu äidin tai isän lähellä. Riipputuolissa on ihana imettää ja yövalvominenkin tuntuu Brasil/Relax-tuolissa sujuvan helpommin. Jopa kaikki vieraat suunnistavat heti riipputuoliin istumaan. Lapset vallan rakastavat katosta roikkuvaa kudottua kangasta, joka pyörii ja keinuu. Teinikin mielellään käpertyy siihen kirjansa kanssa. Parvekkeella tai kuistilla isä voi ottaa pienet nokkaunet...

Materiaali: 100% käsin kudottu puuvilla (perusmallissa ei hapsuja, saatav. erityistilauksesta)

Riipputuolit ovat brasilialaisia, 100% puuvillaa ja käsin kudottuja, lapsityövoimaa ei ole käytetty. Valmistusta valvoo Pohjois-Brasialainen osavaltio Ceará. Luonnonvalkoisissa riipputuoleissa väriaineita ei ole lainkaan ja kankaat ovat valkaisemattomia, muiden Brasil/Relax-tuolien väriaineet ovat myrkyttömiä eikä AZO-värejä ole käytetty.

Pehmeästi keinuen vauva nukahtaa vaikka ylpeän isosiskon syliin.

Riipputuolit kestävät n. 120 kg painon ja painavat itsessään n. 2,5 kg. Kangasosan koko on ruhtinaalliset 150 x 120 cm, joten tuoliin mahtuu aikuinenkin nukkumaan. Riipputuoli vie vain vähän tilaa ja se kiinnitetään kattoon Gecko "All in one" -tarvikesarjalla. Tuolin voi helposti siirtää esim. kesäksi parvekkeelle/kuistille tai vaikka ottaa mukaan lomalle/mökille.

Huolettomaan ulkokäyttöön soveltuva uutuus: Havanna-riipputuoli

UV-säteilyn ja veden kestävä materiaali

Erikoispolyesteri jolla puuvillan tuntu

Värivalikoima: luonnonvalkoinen Natur, tummansininen Navy, punakeltainen Papaya, monivärinen Colorido, sinikeltainen Lemon ja uutuus säänkestävä Havanna.