Valyé
-funktionaalista
huippumuotia

Ripaus luksusta arkeen - toimivuudesta tinkimättä!

äidin suunnittelema

Valyé-takit ovat tanskalaisen kahden lapsen äidin suunnittelemia. Pitkä neulakiinnitteinen takki on ihanan tyylikäs ja sopivasti erilainen ainaisiin anorakkeihin ja kevyttoppiksiin verrattuna. Lyhyt takki on trenditietoisen valinta. Samanlaista ei tule kadulla vastaan.

Materiaali: 100% huovutettu villaneulos

Valyé-takkien malli on klassinen ja molemmissa on reilut huput ja kerrankin riittävän pitkät sopiviksi taiteltavat hihat. Pitkän takin huppu on ihanasti muotoiltu keskiaikaiseen tyyliin. Takit eivät ole "telttoja" vaan niissä on naisellinen leikkaus. Pitkää takkia on saatavana suklaanruskeana ja mustana, ja lyhyttä suklaanruskeana ja malvanvärisenä. Vastaavanlaatuiset takit maksavat useita satoja euroja, joten kannattaa ostaa omaksi niin kauan kuin erää riittää.

Valyé-takit sopivat syys-, talvi- ja kevätkäyttöön, eivät kuitenkaan paukkupakkasille.

elämyksiä - muistoja - läheisyyttä - tunnelmaa - yhdessä

boiled wool

Huovutettu villaneulos, boiled wool, on erinomainen materiaali äitien käyttöön: hengittää, joustaa, lämmittää, hylkii vettä ja näyttää hyvältä. Kangas valmistetaan kutistamalla villaneulosta n. puoleen alkuperäisestä koostaan ja neuloksen nurjasta puolesta tulee "kupliva" päällipuoli. Pinta on erittäin kaunis ja elävä. Alkuperäisen kankaan langat ovat ohuita, mutta huovutusprosessin myötä kankaasta tulee tukevaa. Silti luonnollinen jousto säilyy ja kangas tuntuu päällä ihanan kevyeltä.

-->Kuvassa MaM ECO Art-kantoliina, marraskuussa saapuva uutuus.

Kantosuojan kanssa mahtava yhdistelmä kantamiseen, imetyskäytössä kätevä ja sopii raskausaikaankin joustavuutensa vuoksi. Myös muihin elämäntilanteisiin.
Naiselle varta vasten suunniteltu; pitkäaikaiseksi, käytännölliseksi ja ajattomaksi vaatteeksi.

Koot: S, M ja L

"What makes boiled wool such an attractive yet functional fabric is that it has durability, climatic comfort and wonderful softness incorporated into one fabric. Boiled wool is also the most elegant, water resistant material you will find. An almost constant temperature is maintained inside a boiled wool jacket even when it is cold or windy, because the trapped air chambers work as a buffer zone."