Valyé
-ekologista huippumuotia
"Eco-fashion is about making clothes that take into account the environment, the health of consumers and the working conditions of people in the fashion industry."

55% hamppua t-paidassa pelkkään puuvillaan verrattuna säästää yli 380 litraa vettä

vihreä jalanjälki

Valyé-vaatteen omistajana tiedät, että jalanjälkesi on aidosti puhdas. Hampunviljelyn jälkeen maa on paremmassa kunnossa kuin sitä ennen. Valyé-vaatteiden hamppu viljellään täysin ilman minkäänlaisia kemikaaleja, puuvilla on sertifioitua luomua ja työ kaikin puolin eettistä.
Hamppu/ekopuuvilla on ihana materiaali. Se on kestävää, pehmeää ja viilentävää. Kankaan pinta on elävä, napit luonnonmateriaalia ja ompelunjälki korkealuokkainen. Kaikki vaatteet on esipesty, joten kutistumisenkin voit unohtaa. Väriaineet tietenkin turvallisia.
Parasta merkkilaatua.

Materiaalit: neulosta, harjattua fleeceä, kudottua kangasta,
koostumus 55% hamppua ja 45% sertifioitua ekopuuvillaa tai erikseen mainittu

T-paidat printillä
-unisex ja miehet

Tähti
t-paita

HempValleyn t-paidoilla voit ottaa kantaa. Tähtipaitaa saatavana mustana. Koot S-XL.

T-paidat ovat niukkaa miesten kokoluokitusta. Naisten kannattaa valita normaalia pienempi ja miesten normaalia isompi koko.

Organic t-paita

Tämä paita puhuu puolestaan, eikä kaipaa sen kummempia selittelyitä. Paremman huomisen puolesta.

Koot S-XL.


Don't destroy
Koot: S-XL.

Faces-paita

Tämäkin paita korkealaatuista neulottua hamppua/ekopuuvillaa. Väri: karpalo

Koot S-XL.


Organique t-paita

Lyhythihainen. Koot: S-XL.
Väri: taivaansininen.

Vaatevalinnoilla on väliä! Tavallisen puuvillan viljelyssä käytetään hurjia myrkkyjä, jotka lopulta päätyvät meihin, esim. vesistöjen, ruoan ja vaatteiden kautta.

Koot: S, M, L ja XL

"Hemp is one of nature's most valuable gifts. You can satisfy your green conscience and wear top quality, well-designed and beautifully made clothes. It is not by accident that hemp has been used in the past by many different cultures, and generations. Now, this most ancient of crops offers a way forward to help fashion to make a cleaner world for the future."