"Tuollaisen tarvitsen vauvalleni nyt heti!"


Koala-riippumatossa vauvalla on hyvä olla. Selkä on mukavan pyöreä, riippumatto liikkuu vauvan oman hengityksen tahdissa ja nukahtaminen on helppoa. Saksalainen suunnittelu on viety huippuunsa ja turvavaljaat pitävät vauvan sopivasti riippumaton pohjalla.

Koala pysyy mukana juuri siellä missä sitä tarvitaan. Sen voi siirtää päikkäreiden ajaksi ulos ja ottaa vaikka mummolaan/mökille mukaan.

Materiaali: 100% käsin kudottu puuvillakangas

Tilaa säästävä rakenne.

                           Pehmeyttä lisäävä Sunny-petari.

mukava asento

Riippumatossa vauva voi nukkua hänelle luontaisessa asennossa. Vastasyntyneen vauvan selkäranka on vielä kehittymätön ja pyöreä kohdussa vietetyn ajan jälkeen. Selinmakuu sängyssä tai vaunuissa voi olla epämukavaa pienelle vauvalle, koska selkäranka joutuu suoristumaan. Vauvan selkä suoristuu ja aikuisille tyypillinen S-mutka alkaa olla valmis vasta kun lapsi oppii seisomaan ja kävelemään.

Jos vauvasi saisi valita...


vähentää vatsavaivoja

Sanotaan että riippumatossa nukkuminen vähentää koliikkivaivoja, ilma liikkuu paremmin vauvan vatsassa ja röyhtäiseminen on helppoa. Riippumatossa vauvaa ei tarvitse tukea kylkiasentoon tai pelätä että hän tukehtuu tyynyyn. Vauva on riippumatossa aina sopivassa asennossa. Lisävarusteena on saatavana vauvan alle sopiva Sunny-peitto.

Koala-riippumatossa voit lempeästi keinuttaa vauvasi uneen.
 

laatua

AMAZONAS Koala-riippumattojen laatu taataan riippumattomin säännöllisin testauksin ja analyysein, joilla varmistetaan, että riippumatot vastaavat Öko-Tex 100 -normeja ja ovat varmasti vauvoille turvallisia. Koala kestää konepesun ja sillä on Amazonasin Ecobaby-merkki.

 
turvallinen pesä

Koalalla on saksalainen TÜV-sertifikaatti, mikä mm. tarkoittaa että tuotten turvallisuus on testattu käyttötarkoituksessaan. Tämä on erityisen tärkeää lapsille tarkoitetuissa tuotteissa. Riippumattojen valmistuksessa ei ole käytetty lapsityövoimaa.

Makuuosan koko n. 90 x 40 cm Paino n. 3,4 kg
Kokonaispituus n.155 cm Kestävyys n. 20 kg


 
   
 

Hängematten machen glücklich!