HalkiopöksytTM

Kokeiletteko vaipattomuutta?

Kuivaksiharjoittelun aika?

Viileä kesä mökillä, eikä pesukonetta?

Uusvanhat vaihtoehdot kiinnostavat?

Vaikea vaippaihottuma?

Ilmakylvyt hankalia, lattialla vetää?

Ekologisuus elämäntapana?

Kiinalaistyyppiset halkiopöksyt yllättävät kätevyydellään!

Länsimaissa halkiopöksyt ovat melko tuntemattomia, vaikka ne ovat Kiinassa hyvin tavallisia. Kiinassa housuja voi ostaa tavallisista tavarataloista. Housuja voidaan käyttää esim. kuivaksiharjoitteluhousuina ulkona tai (osa)vaipattoman vauvan kanssa sisätiloissakin. Pissattaminen on helppoa ja nopeaa, sillä housuja ei tarvitse lainkaan riisua ja lapsen rytmin oppii vessahätäviestinnässä nopeammin. Sanotaan myös että lapsen tietoisuus tarpeistaan lisääntyy kun alapää on paljaana. Halkiopöksyihin puettu lapsi osaa itse käydä potalla, vaikka riisuminen ja pukeminen eivät vielä sujuisikaan.

Materiaali: 100% puuvilla (kotimainen turvallinen collegekangas)

Housut on suunniteltu niin että niillä on pitkä käyttöaika. Alussa lahkeitten resorit voi taittaa kaksin kerroin ja myöhemmin niitä voidaan pitää sellaisenaan. Säästyneilla vaippakuluilla olet nopeasti säästänyt halkiopöksyjen hinnan. Hiekkalaatikolla tai kaupassa käynnin ajaksi housujen päälle voi pukea esim. vähän isommat pikkuhousut tai shortsit.
Vasemmalla kuvassa halkiota on levitetty kuvattaessa, jotta housujen malli näkyisi tarkemmin. Oikealla täysimittaiset housut.
Kuivaksiharjoittelu varsin helppoa! Ja ekologista.

Linkki: Äidin kertomus (osa)vaipattomuudesta

Värivaihtoehdot: Vadelma, kanerva, kuutamo ja vaalea oliivinvihreä

Koot: 70/80 cm, 80/90 cm, erikoistilauksesta myös 60/70 ja 90/100 cm