Pikku karhun lämpöpussit
helpotusta viileisiin säihin ja pukemisrituaaleihin

Turvallisempi ratkaisu kuin haalari (Liikenneturva).

Vauvalle lämmin pesä.

Suunniteltu lähes ympärivuotiseen käyttöön.

Vähemmän kränää lähtötilanteisiin.

Erittäin laadukkaat saksalaiset.

Sopivat useimpiin turvakaukaloihin, istuimiin ja rattaisiin.
Pussia käyttämällä säästyt pukemisrumbalta. Pääset nopeasti lähtemään, esim. kun isompia sisaruksia täytyy viedä ja hakea harrastuksista. Vauvasi on tuulelta ja tuiskulta suojattuna. Samalla hän voi tyytyväisenä vapaasti liikutella käsiään ja jalkojaan lämpöpussin sisällä. EISBÄRCHEN lämpöpussit ovat laadukkaita ja monipuolisia. Niissä on sopivat aukot valmiina 5-pisteturvavöille ja lämpöpussit voi kätevästi pestä koneessa. Mikrokuituisen EISBÄRCHEN-pussin etupuoli on vetoketjun avulla kokonaan irrotettavissa ja etuosan "läpän" voi kurjilla säillä tai isommille lapsille nostaa ylös. Kaikkien lämpöpussien yläosan saa joustavalla nyörillä pussimaiseksi, mikä on erityisen pidetty ominaisuus. Värivalikoima sopivan hillitty. Pitkä käyttöaika, isommat pussit sopivat taaperollekin.

"Turvaistuinpussissa vauva pysyy napakasti kiinni istuimessa kevyissä vaatteissa ja pussi pitää vauvan lämpimänä." (Liikenneturva)".
"Jos vöiden ja vauvan välissä on paksuja vaatteita, vauva voi retkahtaa hallitsemattomasti kolaritilanteessa." (koeajo.tv)

Vasemmalla: lämpöpussissa 2,5 kk ikäinen vauva. Hänelle pienempi pussi (kts. alla) on parempi valinta.
Oikealla: lämpöpussissa 4 vuotias poika. Jalat on koukussa ja pussi on jo selkeästi liian pieni.
Paras käyttöaika isommille Eisbärchen-pusseille on n. 4 kk alkaen n. 2-3 vuoden ikään saakka.

Materiaali: Jääkarhun pussit: vahva säänkestävä nylonkangas, takapuolella liukuesteet, sisäpuoli fleecekangasta, erittäin muhkea toppaus. Neljän vuodenajan pussit: vettähylkivä ja tuulelta suojaava hengittävä mikrokuitu, sisäpuoli pehmeää puuvillaa, vanutoppaus. Pienet vauvapussit: vahva säänkestävä nylonkangas/fleece, sisäpuoli laadukasta fleecekangasta, lämmin toppaus.

Värivaihtoehto ja malli oman mieltymyksesi mukaan
grafiitti
musta
hassel
taivas
4-vuodenajan mikrokuituiset pussit (yllä) on suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön ja ovat erityisen miellyttäviä kevät- ja syyskäytössä ja autossa. Näihin voit sujauttaa vauvasi vaikka pelkässä bodyssa, sillä sisäpuoli on pehmeää puuvillaa ja pussi ihanan hengittävä.

Eisbärchen musta kaukalopussi
hassel
antrasiitti
mariini
hiili
Pienempi Eisbärchen lämpöpussi on yksi kaikkien suosituimpia tuotteitamme. Pienemmässäkin mallissa on aukot 5-pistevöille ja yläreuna on kiristettävissä pussimaiseksi. Sopii vastasyntyneestä n. vuoden ikään saakka, lapsen koosta riippuen. Paras pussi turvakaukaloon.

Pukeminen on helppoa. Tarvitaan vain lapaset ja pipo, sekä hartioita ja rinnusta suojaamaan kantokaulurin vauvaosa. Koska kuvassa oleva vauva on vielä pieni ja kaula lyhyt, kauluri on puettu "väärinpäin". Eteisen matolla makaa valmis "paketti". Itkun itkua ei ole kuultu. Isovelikään ei ole ehtinyt hermostua, kun vauvan pukeminen sujui niin nopeasti.
Vauva nukkuu tyytyväisenä lämpöpussissaan.
Jääkarhun pussi
musta
antrasiitti
hassel
suklaa
karpalo
taivas
mariini
Jääkarhun pussit ovat todella muhkeita ja kookkaita, n. metrin pituisia. Ne saa avattua täysin litteiksi peitoiksi nopeasti vetoketjuilla, ja yläosan saa samalla lailla kunnolla suppuun kuin pienessäkin lämpöpussissa. Sopivat turvaistuimiin, rattaisiin ja vaunuihin. Kunnolliset reiät 5-pistevöille ja takaosassa liukuesteet. Alaosassa heijastintere.
Tilaa 2 erilaista pussia samalla, saat edullisemmasta 10% alennuksen.

Tilaa lämpöpussi suoraan meiltä tai osta hyvinvarustetuilta jälleenmyyjiltämme.