Lenya luomufroteevaippa
taittovaippa joka sopii koko vaippaiän

Uutta: Lenyat ovat nyt luomuja!

imukykyinen

edullinen

nopeasti kuivuva

hengittävä

monikäyttöinen

ekologinen

Materiaali: 100% valkaisematon ja sertifioitu luomupuuvillafrotee, testattua laatua

vastasyntyneestä taaperoikäiselle
Miten se taitetaan? Ohje kuva kuvalta (*.pdf-tiedosto).
 
Lenya froteevaippa on edistyksellinen, vaikka näyttääkin hyvin perinteiseltä. Vaippa koostuu neliönmuotoisesta päärmätystä froteesta.
Lenya-vaippa on valkaisematon ja esipesty, sekä testattu uusimpien EU-normien mukaisesti. Se ei sisällä mitään haitallisia kemikaaleja. Tavallisesta froteekankaasta voi itse ommella vaippoja. Värjätyissä tai muulla tavoin käsitellyissä froteekankaissa ei kuitenkaan ole yhtä hyvä imukyky kuin varta vasten vaippakäyttöön valmistetuissa luomu-Lenyoissa. Lenyat ovat myös juuri sopivan kokoisia ja niissä ei ole vauvallesi haitallisia aineita. Esim. tavallisia pyyhkeitä ei ole suunniteltu pidettäväksi vauvan iholla vuorokauden ympäri.

Ohjeiden mukaan taitettuna Lenya-vaipassa on kahdeksan froteekerrosta tärkeimmässä kohdassa ja vaippa imee maitokakan loistavasti. Vaippa on hengittävä ja todella imukykyinen. Kuivuu kaikki-yhdessä -systeemeihin verrattuna erittäin nopeasti ja voidaan tarvittaessa vaikka keittää, vaipan kärsimättä siitä. Pysyy paikoillaan huomattavasti paremmin kuin harso- tai flanellivaippa, helppokäyttöinen Snappi/Näpsy-liittimen kanssa.

Vaipassa ei ole kosteuden eristävää kerrosta, joten suosittelemme vaipan kanssa tarrakiinnitteisiä Wolwikkel-luksusvillahousuja tai hengittäviä ja kauttaaltaan joustavia Nikky-vaippahousuja. Myös Bummikset tai erilaiset housunmalliset villavaippahousut sopivat käytettäviksi Lenya-vaippojen kanssa.

 

helppohoitoinen

pitkäikäinen
Kierrättäjän unelmavaippa, frotee paranee pesuissa ja vaippoja voidaan jatkokäyttää imuosina muunlaisten vaippojen kanssa, pyyhkeinä, rätteinä...

Tiedustelut ja tilaukset Babyidean jälleenmyyjiltä