Lenyan ekovillainen unipussi

Materiaali: 100% käsittelemätön ekovilla ja helmiäisnapit

vain parasta vauvallesi

Saksalainen Lenyan ekovillainen unipussi on korkelaatuinen ja kiiltävin helmiäisnapein varustettu. Vauvan paras univaate ja vaippaikäisen toiveiden täyttymys. Pienet ohivuodot eivät haittaa, olo pysyy lämpimänä, vaipanvaihto on helppoa ja sänkykin on sopivasti suojattuna.

Kätilöt suosittelevat unipussia vauvan ensimmäisen puolen vuoden ajaksi, sillä näin vauva tuntee omien jalkojensa ihon ja lämmön ja tämä luo turvallisuutta. Vauva voi liikuttaa jalkojaan vapaasti pussin sisällä. Myös riippumatossa ja kantoliinan kehtoasennossa nukkuvalle vauvalle unipussi on erittäin käytännöllinen.

"Se joka tuntee lampaanvillan hyvät puolet, (...) hylkää keinokuituiset vaatteet. Yöllä on hyvä luonnonvärisestä villatrikoosta valmistettu unipussi (...). Lapsihan potkii peiton yltään silloin tällöin, eikä vielä osaa peittää itseään uudelleen. Tässä unipussissa hän voi vapaasti vaihtaa asentoa ja pysyy kuitenkin lämpimänä." --Goebel & Glöckler. Lastenlääkärin vastaanotolla. 1996.

jopa vuodeksi

Lenyan ekovillaiset unipussit on suunniteltu yhteistyössä Babyidean kanssa, suomalaisten äiten toivomuksesta sama koko käy vastasyntyneestä noin 80 cm asti.

Unipussien tuotannossa tai valmistuksessa ei ole käytetty minkäänlaisia myrkkyjä tai haitta-aineita, joten pussit ovat hyvin suositeltavia kaikille vauvoille, myös herkkäihoisille. Unipussi pestään villaohjelmalla (kylmä vesi) tai käsin villalle sopivalla pesuaineella tai miedolla shampoolla.

Värit: luonnonvalkoinen, lämmin punainen ja farkunsininen
 

Upea lahja vauvalle.