lapselle
ja äidille
taustaa

Päätin nuorena teinityttönä etten perehdy raskauteen ja synnytykseen liittyviin asioihin, ennen kuin itse olen raskaana. Samana päivänä kun sain tietää olevani ensimmäistä kertaa raskaana, meninkin sitten kirjastoon lainaamaan kassillisen kirjoja aiheesta. Tästä alkoi tutkimusmatkani raskauden ja synnytyksen, sekä samalla myös luonnonmukaisemman vauvanhoidon maailmaan. Silloin suomeksi ei ollut lähes mitään tietoa saatavilla ns. vaistovanhemmuuden polusta, joten ajattelin että voisin jakaa lukemaani muillekin. Tiedolle oli selkeä tarve; pian uudistuksen alla olevilla sivuillamme on käynyt yli 2,5 miljoonaa vierailijaa.

Surffaillessani eri vauva-aiheisilla ulkomaisilla sivustoilla löysin kivoja ja hyödyllisiä tuotteita, joita Suomesta ei löydy tai jotka ovat Suomessa kalliita, AP-henkisyys/vaistovanhemmuus taustafilosofiana. Päädyin tilaamaan pojalleni mm. kestovaippoja, testattuja leluja, unipusseja ja kantoliinoja eri puolilta maailmaa ja itselleni erilaisia imetyspaitoja. Sain huomata että ulkomailta tilatessa pitää ottaa huomioon rahtikulut, mahdolliset tullimaksut, verot, lisenssit, tilinsiirtokulut jne. Ajattelin että voisin lähes samalla vaivalla tilata usemman kappaleen samaa tuotetta, kun ystävänikin kiinnostuivat löydöistäni. Tästä syntyi idea perheyrityksen perustamisesta ja minusta tuli kolmannen polven yrittäjä, vaikka olin aina vannonut että jään yliopistolle tutkijaksi.

tuontia, vientiä, valmistusta...

Harrastuspohjalta vuoden 2002 alussa perustettu Babyidea on kasvanut ja osaavia jälleenmyyjiä tuotteillemme on Suomessa ja ulkomailla jo satoja. Tuotemerkeillä MaM®, Babyidea™ ja ManyMonths™ löydät oman tuotesuunnittelumme tuloksia, suomalaisten äitien kaipaamia ja testaamia ekohenkisiä tuotteita. Yrittäjälläkin on vain kaksi kättä vaikka sitä ei aina uskoisikaan, joten hommissa avustavat Mia, Suvi, Jaana ja Arja (asiakaspalvelu), Sanniminni (suunnittelu), Sirkku (myynti- ja markkinointi), Päivi (mainonta ja muu grafiikka) ja Maria (talousasiat). Kesällä 2008 muutimme Vantaan Kuninkaanmäkeen valoisaan omaan toimitaloon, jotta voisimme palvella teitä entistä paremmin..

katse parempaan tulevaisuuteen
Kantava ajatuksemme on tarjota innovatiivisia ja laadukkaita tuotteita yksinoikeudella – kohtuuhintaan. Ekologisuutta suosimme, lapsityövoimaa emme. Jos haluaisit ryhtyä tuotteiden jälleenmyyjäksi, tai sinulla on yhteistyöhankkeita mielessä
– ota rohkeasti yhteyttä.
Bettina_ja_pojat_Dec09

Ystävällisin terveisin

Bettina Lindblom
Babyidea Oy, tsto puh. 09-41108520 tai 050-4682898