erityisen imukykyinen vaippa

~tuotekehittelyä on jatkettu ja uusimman erän vaipoissa toiveesi on huomioitu~

pehmeä ja luonnollinen

Babyidean uudet Hemp Hour Extra -vaipat valmistetaan sertifioidusta hamppu/luomupuuvilla -fleecestä ja erityisen muhkeasta 100% bambufleecestä. Extra-vaippojen malli on innovaatiopatentoitu ja jokaisessa vaipassa on portaaton korkeudensäätö ja irrotettava lisäimu. Kokovaihtoehtoja on kaksi, ja ne on suunniteltu riittävän koko vaippaiäksi. HH Extrojen tarravaippa sopii erityisen hyvin yö- ja päiväunikäyttöön ja neppariversio päiväkäyttöön.


Uusi HH Extra on viimeiseen asti mietitty vaippa: istuva, luonnollinen ja imukykyinen.

 
Käyttämämme bambu tulee seuduilta, joissa on vähän ilmansaasteita ja se on viljelty täysin ilman hyönteismyrkkyjä ja muita kemikaaleja.
 
täydellinen istuvuus

Hemp Hour Extra on Babyidean oman suunnittelutiimin ideoima. Extra-vaipan portaaton korkeudensäätö ja lisäimun nappikiinnitysratkaisu ovat tietääksemme maailman vaipparintamalla ainutlaatuisia ominaisuuksia.

Tarrallisessa HH Extrassa on kolmaskin ominaisuus jota ei Suomessa ole ennen nähty. Siivekkeet ovat erityisen kestäviä, koska niiden päällikerros on kudottua kangasta. Ja kaikkein uusimmassa valmistuserässä on vielä neljäs innovatiivinen ratkaisu: Tarrojen vastakappaleet sijaitsevat kangaskerrosten välissä, taskussa, joten pyykkääminen on helpompaa ja vaippa on lapselle miellyttävämmän tuntuinen.
 
HH Extrassa on sekä integroitu että erillinen lisäimu. Tarrallisessa vaipassa on näin yhteensä 7 kerrosta hyvin imukykyistä valkaisematonta 380 grammaista huippuluokan bambufleeceä. Lahkeensuissa ja selässä on kuminauhat. Toisessa siivekkeessä on lisäsäätötarra, joten Extra-vaipan käyttöaika on näin maksimoitu ja se sopii myös hoikille lapsille. Vaippa on kauttaaltaan kantattu.
 
Villavaippahousujen kanssa käytettäessä vaippapaketista tulee ihanan hengittävä, mutta myös erilaiset kosteudenpitävät vaippahousut sopivat HH Extrojen päälle. Hamppu- ja bambuvaipat ovat erittäin imukykyisiä ja materiaalit luonnostaan antibakteerisia, sekä ohuen tuntuisia. Yökäytössäkin Extra riittää sellaisenaan useimmille lapsille, ja superpaksut viritykset voi unohtaa. Uusi tarraratkaisu tekee vaipasta varsin sopivan myös mahallaan nukkuville lapsille.
Olemme sitoutuneet jatkuvaan tuotekehittelyyn. Uusimman valmistuserän vaipoissa on huomioitu lähes kaikki meille esitetyt parannustoiveet. Olemme mm. muuttaneet kaavoja vielä paremman istuvuuden ja pidemmän käyttöajan mahdollistamiseksi, kuminauhat on vaihdettu uuteen laatuun, kanttaukset ovat kauttaaltaan pehmeää luomupuuvillainterlockia, tarrallisten vaippojen puhdas bambukangas on esikutistettu tehokkaammin kuin ennen ja värivalkoimaan on tullut ihanaa raikkautta ja uusia värivaihtoehtoja.
 
kestävyyttä - laatua - ekologisuutta - iloa vaipattamiseen
 

pesuohje

Vaipat pestään 60 asteessa. Huuhtelu- ja valkaisuaineita ei suositella käytettäviksi, sillä ne heikentävät imukykyä. Tarvittaessa huuhteluaineena voi käyttää etikkaa. Vaipat kuivuvat lisäimu irrotettuna hyvin narulla, rumpukuivautakin voi, mutta se kutistaa bambua hyvin voimakkaasti. Imukyky on parhaimmillaan vasta useiden pesujen jälkeen. Pese kolmisen kertaa ennen käyttöä.

 
  • vaipat valmistetaan ekohenkisen ystäväperheemme omistamassa fair trade -ompelimossa Kiinassa, joka täyttää kaikki Suomen Kauppakamarin asettamat sosiaalisen vastuullisuuden kriteerit , jotka perustuvat YK:n kansainvälisen työjärjestön (ILOn) työsuojelusopimukseen, YK:n Lasten oikeuksien sopimukseen ja YK:n ihmisoikeuksien julistukseen
  • suomalaiset äidit ja vauvat ovat osallistuneet tuotekehitykseen
  • kemikaaleja ei ole käytetty tuotannon missään vaiheessa
  • vaipat ovat valkaisemattomia/värjätty turvallisilla ja myrkyttömillä väriaineilla
  • materiaalit: hamppua, luomupuuvillaa, bambua ja polyesterifleeceä (Snap-mallin insertin toinen päällipuoli), kaikki materiaalit vastaavat vähintään Öko-Tex 100 normeja
 

"Hemp has been used by humans for over 6000 years.
It is the strongest natural textile. Hemp is a non-polluting crop
that improves the health of the soil it is grown in."

"Bamboo fiber comes from nature, and completely returns to nature in the end.
Bamboo is praised as the natural, green, and eco-friendly
new-type textile material of 21st century."

Tiedustelut ja tilaukset ensisijaisesti Babyidean jälleenmyyjiltä