anatominen ekonauhavaippa

Uusissa vaipoissa on ihanan pehmeä luomupuuvillakanttaus (alk. 02/08)!

koko vaippaiän

Babyidean Hemp Hour Strap -vaipat valmistetaan sertifioidusta hamppu/luomupuuvilla -neuloksesta. Vaipat toimivat aidosti koko vaippaiän, aluksi ilman lisäimua ja myöhemmin sopivan lisäimun kanssa. Lisäimuosiksi sopii mikä tahansa taittovaippa (vaikka MaM harso), tai esim. muotoonommeltu Hemp Hour Basic. Vaipattaminen on edullista ja vaippapaketti on ihanteellisen ohut ja imukykyinen. Sopii loistavasti myös liikkuvalle lapselle ja yökäyttöön. Hamppuvaipat ovat erittäin imukykyisiä ja hamppu on luonnostaan antibakteerista sekä materiaalina hyvin kestävää.

Viereisessä kuvassa n. kuukauden ikäinen vauva. Hemp Hour Strap on hänelle taiteltu pieneksi, mutta sitä voidaan yhtä hyvin käyttää isommalla lapsella täysin taittelematta.Kuvassa HH Strap pieneksi taiteltuna. Sopii käyttää heti ensi päivistä asti, aina taaperoikään saakka.

 
Lue lisää hampusta vaippojen loistavana materiaalina.
 
innovatiivinen
Babyidean Hemp Hour Strap on uudenlainen nauhavaippa ja oman suunnittelutiimimme ideoima. Tietääksemme markkinoilla ei ole ennestään mitä vastaavaa.
HH Strap on anatomisesti muotoiltu, ja ommeltu kaksinkertaisesta kankaasta. Keskellä, missä imua tarvitaan eniten, on neljä kerrosta imukykyistä neulosta. Keskiosan reunoissa on kevyet kuminauhat, mitkä pitävät nestemäisimmätkin tuotokset vaipan sisällä.
 
Vaippa on ihanan joustava, koska se on tehty kokonaan trikoosta. Strap-vaipan voi säätää täydellisesti lapsen kehoon sopivaksi, sillä minkäänlaisia tarroja, neppareita tai muita systeemejä ei vaipassa ole. Sopii siis myös hoikille ja/tai pitkäselkäisille lapsille.
Viereisessä kuvassa taittelematon kaunotar Hemp Hour Strap Colour.
 
kestävyyttä - laatua - ekologisuutta - iloa vaipattamiseen
 

pesuohje

Vaipat pestään 60 asteessa ja silloin tällöin sopii pestä kuumemmassakin. Huuhtelu- ja valkaisuaineita ei suositella käytettäviksi, sillä ne heikentävät imukykyä. Tarvittaessa huuhteluaineena voi käyttää etikkaa. Vaipat kuivuvat nopeasti narulla, mutta myös rumpukuivaus on sallittua. Imukyky on parhaimmillaan vasta useiden pesujen jälkeen. Pese kolmisen kertaa ennen käyttöä.

 
  • Hemp Hour vaipat on valmistettu yhteistyössä maineikkaan luontoa kunnioittavan pohjoismaalaisen yrityksen kanssa, jolla yli kymmenen vuoden kokemus alalta
  • suomalaiset äidit ovat osallistuneet tuotekehitykseen
  • kemikaaleja ei ole käytetty tuotannon missään vaiheessa
  • vaipat ovat valkaisemattomia/värjätty turvallisilla myrkyttömillä väriaineilla
  • kangas on esipesty 90 asteessa
  • materiaali: hamppu 55%/luomupuuvilla 45%
"Hemp has been used by humans for over 6000 years.
It is the strongest natural textile. Hemp is a non-polluting crop
that improves the health of the soil it is grown in."


Tiedustelut ja tilaukset Babyidean jälleenmyyjiltä