Iloinen harso

~suomalaisten äitien toivomuksesta~

tuttu juttu?

Unirätti, pyyhe, vaihtoalusta, nenäliina, ruokalappu, hyttyssuoja... harso käy melkein mihin vaan. Äitiyspakkauksen mukana tuleekin muutama harsoneliö, mutta vauvaperheessä viisi ohutta harsoa on todella pieni määrä.

"Ystäväni vaipatti kaikki kolme lastaan harsoilla ja laadukkailla vaippahousuilla, alusta loppuun saakka. Säästetyt rahat käyttivät perheen yhteisiin matkoihin."
 

hengittävä

Harsovaipat hengittävät ja puhdistuvat loistavasti. Tiiviimmät vaipat kuivuvat hitaammin ja niihin jää helpommin esim. pesuainejäämiä. Sen minkä harsot häviävät muotoon ommelluille vaipoille käytön hitaudessa, voittavat puhdistuvuudessa (hygienisyydessä) ja esim. nopeassa kuivumisajassa sekä edullisessa hinnassa.

MaM Happy Square -vaipat on valmistettu kokonaan valkaisemattomasta hyvin imukykyisestä ja pehmeästä puuvillakankaasta. Koko- ja paksuusvaihtoehtoja on kaksi: kevyempi 1-koko n. 70 x 70 cm ja paksumpi, erittäin imukykyinen 2-koko n. 80 x 80 cm. UUTUUS pitkään toivottu MaM Square Mini n. 40 x 40 cm. MaM-harsot ovat kaksinkertaisesti päärmättyjä, mikä lisää niiden kestävyyttä.

 

koko vaippaiän

MaM Happy Square -vaipat sopivat sisävaipoiksi ja lisäimuiksi sekä täyttövaipoiksi taskuvaippoihin. Kokeile myös hyvin imukykyistä yhdistelmää MaM Happy Doubler ja MaM Happy Square. Hyvin taitellun harson istuvuus on täydellinen, kuin vauvan mittatilauspuku.

MaM Happy Square -vaipat on suunniteltu nimenomaan yhdistelmävaippojen ilmavaksi ja nopeasti kuivuvaksi osaksi. Pienelle vauvalle harsojen reunat saattavat kokemuksemme mukaan olla vauvalle epämukavia, jos vaippa taitetaan pötköksi. Suosittelemme siksi että kevyen MaM-harson kanssa mielummin käytetään kuivaliina/lisäimua, hamppuvaippoja tai MaM Doublereita.

Taittelu on terapeuttista hektisen arjen lomassa! Tutustu ohjeisiin.
 

pesuohje

Iloiset MaM-neliöt kestävät 95 asteen konepesun ja rumpukuivauksen. Huuhtelu- ja valkaisuaineita ei kuitenkaan suositella käytettäviksi, sillä ne heikentävät imukykyä. Tarvittaessa huuhteluaineena voi käyttää etikkaa. Imukyky on parhaimmillaan vasta useiden pesujen jälkeen. Pese kolmisen kertaa ennen käyttöä.

MaM
- viisas valinta

Tiedustelut ja tilaukset Babyidean jälleenmyyjiltä,
muun tilauksen yhteydessä myös suoraan meiltä.