Lenya ekovillainen vaippahousu

helppokäyttöiset erittäin joustavat vaippavillikset

pysyvät päällä hurjassakin menossa

kesäkäyttöön, ja paksumpi malli myös isommille yöhousuiksi

Materiaali: 100% käsittelemätön kuohkea ekovillaneulos (Ökona)

kaksi mallia

valittavana huippukevyt kesämalli tai pitävä kaksikerroksinen

Saksalaisvalmisteisessa ykkösmallin vaippavilliksessä on vain kerros hengittävää ekovillaneulosta. Parempaa viritystä kesäkäyttöön on markkinoilta vaikea löytää. Pomminvarmuutta tältä housulta on kuitenkin turha vaatia - kyseessä on yhden pissan kesämalli, jossa lapsen on hyvä olla helteisessäkin säässä. Tarvittaessa vyötäröresorin voi vielä taitella alas, jolloin housu peittää sopivasti vaipan, muttei mitään muuta.

Kakkosmallin villahousut ovat samannäköisiä kuin kevythousut, mutta merinovillaneuloskerroksia on kaksi ja näin ollen housuista on myös yökäyttöön ja pitemmille vaihtoväleille.

siksi Lenyat
Merinovillaiset vaippahousut ovat monien suosikkeja, sillä ne ovat vauvalle miellyttäviä, tuntuvat kesällä viileiltä ja talvella lämpimiltä, eikä kosteanakaan ikävän kylmännihkeiltä kuten esim. fleece tai PUL-housut. Lisäksi ne ovat kiireisen perheen valinta, sillä villiksiä ei tarvitse pestä joka käytön jälkeen, pelkkä tuuletus riittää pitkäksi aikaa. Ovat oikein hoidettuina myös taloudellinen ja kestävä valinta. Kokovalikoima on mukavan laaja, mutta valita voi esim. jokatoisen koon vaan.
hoito ja käyttö

Käsittelemättömässä villassa on jäljellä ihoa hoitavaa villarasvaa (lanoliinia). Lenya villahousut on valmistettu puhtaasta ja käsittelemättömästä villasta, minkä vuoksi ne toimivat niin hyvin. Näin ollen housut myös muuttavat jonkin verran olemustaan käytön ja pesujen myötä, mm. kutistuvat ja huopuvat. Suosittelemme ensisijaisesti käsinpesua tasalämpöisessä ja viileässä vedessä tai vaihtoehtoisesti 30°C pesua villaohjelmalla, aina lanoliinia sisältävällä villanpesuaineella tai hätätapauksessa vauvan shampoolla. Mitä korkeampi pesulämpötila sitä vähemmän lanoliinia housuihin jää. Pesun jälkeen housut kannattaa jättää likoamaan lanoliinihoitoaineeseen, konepesun jälkeen jopa 4-8 tunniksi, vaikka yön yli. Lanoliinikäsittely on tärkeä, se pitää housut samettisen pehmeinä, kosteutta pitävinä ja bakteereja hylkivinä.

Suosittelemme pesua ja lanoliinikylpyä tarvittaessa tai n. 2-8 vk välein. Muutoin villa puhdistaa itse itsensä, eli pelkkä kosteiden housujen tuuletus riittää.

Lenya villahousut sopivat käytettäviksi erilaisten sisävaippojen tai esim. taiteltavien Lenya-froteevaippojen kanssa. Olisi hyvä olla käytössä vähintään kolmet housut.

Kevyet ykkösmallin housut sopivat pienille vauvoille myös kertakäyttöisten vaippojen päälle lisävarmistukseksi, mutta erityisesti pitämään herkät sisäelimet lämpiminä: "The single knitted keep babies' liver and other inner organs warm which is very important for small infants.", valmistaja korostaa.

Villa imee itseensä jopa 40 % nestettä tuntumatta edes kostealta!
 

Tiedustelut ja tilaukset Babyidean jälleenmyyjiltä