Valyé
-ekologista huippumuotia
"Eco-fashion is about making clothes that take into account the environment, the health of consumers and the working conditions of people in the fashion industry."

55% hamppua t-paidassa pelkkään puuvillaan verrattuna säästää yli 380 litraa vettä

vihreä jalanjälki

Valyé-vaatteen omistajana tiedät, että jalanjälkesi on aidosti puhdas. Hampunviljelyn jälkeen maa on paremmassa kunnossa kuin sitä ennen. Valyé-vaatteiden hamppu viljellään täysin ilman minkäänlaisia kemikaaleja, puuvilla on sertifioitua luomua ja työ kaikin puolin eettistä.
Hamppu/ekopuuvilla on ihana materiaali. Se on kestävää, pehmeää ja viilentävää. Kankaan pinta on elävä, napit luonnonmateriaalia ja ompelunjälki korkealuokkainen. Kaikki vaatteet on esipesty, joten kutistumisenkin voit unohtaa. Väriaineet tietenkin turvallisia.
Parasta merkkilaatua.

Materiaalit: neulosta, harjattua fleeceä, kudottua kangasta,
koostumus 55% hamppua ja 45% sertifioitua ekopuuvillaa tai erikseen mainittu

Paidat
-miehet ja unisex

-lisää tuotteita päivitetään sivuille myöhemmin-

Raidallinen hamppupuuvillapaita

Pitkähihainen, ns. yarn-dyed, eli lankavärjätty ja raidalliseksi kudottu hyvin tyylikäs kauluspaita. Ei hiosta ja sopii yhtä hyvin puvun kuin farkkujenkin kanssa. Ihanan pehmeä ja pinnaltaan erittäin kaunis. Perinteinen leikkaus, ei taskuja, aidot helmiäisnapit.

Väri: luonnonvalk/hillitty khaki. Pakattu laadukkaasti HempValleyn pahvilaatikkoon. Anna vaikka rakkaallesi lahjaksi.

Koot S-XL.


 

Hiekkapesty ekokauluspaita

Hiekkapesty pitkähihainen hamppu/ekopuuvillainen kauluspaita. Klassinen leikkaus ja aidot helmiäisnapit. Napillinen rintatasku. Väri: muodikas kaakaonruskea. Koot tilapäisesti loppuunmyyty.


Hamppusilkkinen kauluspaita

Lyhythihainen hamppusilkistä (50% + 50%) ommeltu kauluspaita. Luksusmateriaalia arvostavalle, ohut ja miellyttävä paita. Integroitu rintatasku ja aidot helmiäisnapit. Tämäkin sopii loistavasti lahjaksi.

Värit: oliivinoksa (kuvassa) tai pilvensininen. Koot S-XL.

T-paita hamppu/ekopuuvillaa

Garderoobin peruspilari. Klassinen ekoteepaita viileää hamppu/ekopuuvillaa. Väri: vehnä.

Koot S-XL.


Hihaton hamppupaita

Tyylikäs, klassinen hihaton paita. Tämän voi pukea hellesäällä vaikka töihin. Väri: antrasiitti.

Koot XS-XL.


HempValley
pitkähihainen
kombo-paita

Hiekkapestyä hamppua/ekopuuvillaa. Väri: antrasiitti/musta. Koot S-XL. (L-XL LOPPUUNMYYTY)


HempValley
pitkähihainen
t-paita

Pyöreä kaula-aukko, raglanhihat. Jokapäiväiseen käyttöön. Suosikki! Väri: mänty.

Koot S-XL.


Katso myös printilliset t-paidat
Vaatevalinnoilla on väliä! Tavallisen puuvillan viljelyssä käytetään hurjia myrkkyjä, jotka lopulta päätyvät meihin, esim. vesistöjen, ruoan ja vaatteiden kautta.

Koot: S, M, L ja XL

"Hemp is one of nature's most valuable gifts. You can satisfy your green conscience and wear top quality, well-designed and beautifully made clothes. It is not by accident that hemp has been used in the past by many different cultures, and generations. Now, this most ancient of crops offers a way forward to help fashion to make a cleaner world for the future."